| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| zdolności sensytywne | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16 |
|
Jestem ciekawa, czy kto z Was ma zdolnosci sensytywne i jak je rozwija?
|
|
|
Często mam uczucie , że nie jestem sama w domu, nawet czuję że kto mi towarzyszy. Czasami łapię się na tym , że do kogo gadam, pytam się , potem gdy usłysze odpowied jakby się budzę i już mówię sama do siebie " omamy jakie mam, zwariowałam chyba " i oddalam od siebie tš chęć kontaktu. Juz widze reakce na ten tekst " głupia, tempa etc " ale co mi tam, no mam z tym problem, pcha sie kto nieproszony. Czuję , że to nie jest cišgle ten sam " kto" czasem jest to kto bardzo łagodny, prawie głaszcze moje mysli, a czasem mnie beszta i sie droczy ze mnš - wtedy własnie uciekam !
|
|
|
Takie rzeczy miałam gdy miałam 9 lat. Do dzis pamietam jak prowadziłam z kims rozmowy. Wieczorem przy zgaszonym swietle widziałam aure przedmiotów i wirujace obrazy.
Chcxiałabym ,aby te zdolnosci wróciły.
Jak nad tym pracować"?
|
|
|
No włanie , problem w tym , że ja nie musze pracowac nad tym. Jakos tak samo przychodzi ( ten kto) czasem w najmniej spodziewanym momencie wręcz nieoczekiwanym przychodzi i mnie najzwyklej poucza , pyta się zwłaszcza o moje odczucia, doznania - chce jasnej odpowiedzi choć wiem , że jš zna .
Czasami ale to bywa rzadko wiem , że jest to kto niemiły , mam uczucie lęku ale gdy w myli a czasem i na głos powiem" nie boje się ciebie ( z chwilš wypowiedzianych tych słów tak się dzieje - lęk mija) nic nie chcę i nic nie mam dla ciebie id sobie " czasem manifestuje się w taki sposób , że ja czuję zimno .
|
|
|
Intuicja, czuję zdarzenie i w niedługim czasie to się dzieje. Dotyczy to drobiazgów, wchodzę komu w słowo tzn. kto cos pomysli , ja o tym mówię - muszę mieć jednak kontakt wzrokowy.
|
|
|
Zaraz ''zwariowałam chyba'' pewnie można i tak, lecz to droga do nikšd.
Wiele osób tak ma, a nie mówiš otym z różnych względów.
'' KTO '' pieci i jest z nami w trudnych chwilach ''Opiekun ''w ten sposób daje znać
''nie bój się nie jeste sam'' czasem prubuje zwrucic uwage na to czego nie dostrzegamy a jest ważne,nasza krutkowzrocznoć na podpowiedzi może być
besztaniem,ale to też może być podstępem sił złych, wtedy należy obserwować w jakim kierunku prubuje nas pchnšć.
Pozdrawiam
|
|
|
Kiedy "kto" zaczšł mnie dotykać energetycznie wzdłuż kręgosłupa gdy siedziałem na łóżku i oglšdałem film. Efekt był taki, że aż zaczšłem się prężyć jak kot i wręcz tarzać po łóżku z rozkoszy.
Chyba mam fajnš opiekunkę.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Opiekunkę? może i tak,a wiesz,że byty przytwierdzajš się włanie do kręgosłupa ?
Dlaczego? główny kanał daje im to czego chcš- energii. :)
|
|
|
Tylko, że ja czułem się po tym cudownie.
Teraz napisała podajšc maila.
Ciekawe.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Gdyby do mnie przytwierdził się Opiekun pewnie też czuła bym się cudownie :)))
A tak poważnie byty sš podstępne jeli chcš osišgnšc cel sš miłe,największe zagrożenie jest podczas podróży astralnych,medytacji kiedy nie mamy kontroli nad ciałem,możemy pozwolić im na podłšczenie też niewiadomie.
Uczucie to dzwiganie ciężaru na plecach,ból, a raczej dziwne uczucie w żołšdku
podenerwowanie.Latwiej go zlokalizować kiedy się umocni i osłabi organizm.
|
|
|
Maila podałam komus na forum wczeniej. Co w tym ciekawego mail jak mail, jedynie szef się zdziwi,bo wszyscy podajemy włanie jego :))))
|
|
|
Kawalarze.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |