| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| przekaz od starożytnych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
|
|
|
mozechciali przekazac ze maja sraczke ? albo owlosionš dupe ? .... totak w nawišzaniu do wczesniejszych wypowiedzi.
|
|
|
A czy ty chcesz mi co przekazać?? Czy może jeste tak głupi że nie rozróżniasz postów pisanych nie przezemnie? No chyba że to ty jeste tym tepym prowokatorem? Jeżeli odpowiedziałe sobie nie na te pytania to twój wpis jest popisem głupoty, która chyba ci się udzieliła.
Wiesz masz pechozol bo w białej podlaskiej nie zbyt wielu ISP, zadzwoń i spytaj ile musisz zabulić rzeby nie sprzedali twojego adresu (tego w realu) komu innemu (np. jakiemu głupkowi): +48 083 3431155.
to tak w nawišzaniu do wczeniejszych wypowiedzi.
PS. Jeste gorszy od hujeczka bo on sobie przynajmniej zrobił głupi wštek do siania zamętu, a ty nie doć że nie mylisz to wcinasz się między wódke a zakšske - kiedy to może zaboleć.
|
|
|
Ja? raczej nie, ale jak sie ma troche więcej łšcza to częć ma nazwy domenowe od tego od kogo się to odkupuje, czyli np. internetdsl.tpnet.pl (od tepsy, a pikonet to muj ISP i częć adresów ma nazwy domeny piko) A sieć działa na zasadzie zmiennego IP czyli różnie bywa.
|
|
|
dobra, majowie, inkowie.. oni nie mieli ziennego IP.. wogole nie mieli, wiec to nie na temat ;)
ja tez sie nieraz zastanawialem, czy faktycznie, chcieli oni nam cos przekazac, zostawic jakas wskazowke dla potomnych, czy tez byl to tylko taki typowy styl architektury...
ja osobiscie mysle, ze wszelkie piramidy to proby siegniecia nieba, przyblizenia do stworcy.. a ze wspolczesna technika nie pozwalala na budowe drapaczy chmur, to tworzyli bodowle na wzor ostroslupow, o kacie nachylenia, ktory uniemozliwial "grawitacyjne obsuniecie" gornych partii budowli.. i takie tam ;P
|
|
|
omg tyle sie upisalem a text sie nie pojawil qrwa!!!!! pierdole nie pisze 2 ras :) poczytajcie ksišzke prorocwo orjona tam wszysko jest
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |