Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
SZACUNEK!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

Brodzac w sieci w roznych forach, czatach itp, napewno kazdy z was zauwazyl jacy falszywi i brzydko nazwe chamowaci potrafia byc ludzie, spogladajac od pewnego czasu i na to forum, choc je bardzo lubie, co prawda nie jestem z wami zrzyty tak jak trzeba, mianowicie widze od czasu do czasu potworne przejawy chamstwa i braku kultury z niektorych postow, nie bede podawal przykladow... Wiem natomiast jedno, kazdy z was, tak samo jak i ja oczywiscie jest odwazny jak burek przywiazany do lancucha piszac swoje posty itp. a pomyslcie o tym ze bardzo mozna sie przejechac na takim czyms w rzeczywistym swiecie!!!! Na forum jestes niczym Napoleon, a w zyciu ..... nie powiem kim, w kazdym razie nie miejcie mi tego za zle co napisalem, ale to forum jest jednym z nielicznych kulturalnych z jakimi sie zetknalem i fajnie by bylo gdyby tak zostalo. Tyle mojej demagogii... Pozdrawiam

Ktoś wspomniał by ignorować,-to dobry pomysł.-cze.

ja się na temat szacunku na tej stronie nie wypowiem...

Właśnie. Już w szkole trzeba szanować nauczycieli. Po co na forach?

Szacunek się nie należy, szacunek się zdobywa. Sposoby są w literaturze. Wiele osób uważa, że szacunek się należy, ale powinnością okazywania szacunku obarczają innych - sobie nadając rolę odbiorcy owego przekazu. Dziś powszechnie mówi się o upadku wszelkich autorytetów oraz braku szacunku dla państwa i przywódców. Ciekawe, jak waszym zdaniem do tego doszło?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.