Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
projekt Cheops
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

Na stronie projekt-cheops przeczytałem takie coœ: "Ani słusznie, gdyż serce kobiety jest zgoła inne. Niby takie same jeœli chodzi o budowę, ale w jej sercu jest więcej tych szufladek, w których mieœci się miłoœć, wyrozumiałoœć, wiara. A tego mężczyŸni w większoœci nie posiadajš. Wcale nie chcę obrazić mężczyzn, czyli ich dumy męskiej, ale tak zostało to skonstuowane. Bóg dał kobiecie właœnie te dary. Miłoœć, wiara, posłuszeństwo, wrażliwoœć, otwarcie się na drugiego człowieka. Mężczyzn ukształtował troszeczkę inaczej. Dlatego, jeżeli już powracamy dalej, rola kobiety zacznie być odczuwalna i bardziej doceniana, gdyż to, co widzi kobieta - mężczyzna tego nie zobaczy. I też chylę czoło przed rodzajem ludzkim - męskim i też nie chcę obrażać. Ale tutaj musimy otworzyć się na serce kobiety, gdyż w ich sercach jest ogromna iloœć energii, która jest nam potrzebna do uratowania Ziemi, gdyż rodzaj męski - przykro mi stwierdzić - tego nie uczyni. Z góry przepraaszam za te ostre słowa pod adresem mężczyzn." Ja myœlę, że uratowa㠜wiat mogłyby oba pierwiastki - męski i żeński.No bo można odwrócić kota i stwierdzić, że kobieta nie zobaczy tego co mężczyzna.Dopiero razem widzš całoœć.Ale będšc mężczyznš można rozumieć kobiety i przez to się niejako nimi stawać i odwrotnie.Ale jeœli Samuel wie lepiej, to niewielu się uratuje, chociaż myœlę, że każdy będzie mógł uratować tylko siebie...No bo jak ktoœ nie będzie chciał to myslę, że nikt nie będzie go zmuszał, przynajmniej nie ja...

PROJEK CHEOPS TO NARZEDZIE DO WYCIAGANIA KASY OD LUDZI (FUNDACJA), WIEM COS O TYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jestem transwestyta

A ja kosmitš ! He he.

up.nie damy się
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.