| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| WALENTYNKI | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
|
Walentynki dzisiaj
Wszyscy sie kochaja
Ten, kto dostal misia
Ma mature w maju
Kto dostal serduszko
Ten symbol milosci
Niech powie na uszko
Czy milosc w nim gosci ?
Pocalunkow bez liku
Przeslano w eterze
Na kazdym poliku
Rumieniec sie bierze
Goska
Wszyskim zycze duzo usmiechow !!!!
|
|
|
no przykro mi ze to pisze..ale ja nie wierze w walentynki..w milosc tez juz nie
[%sig%]
|
|
|
wszystkim duzo slonca, ciepla, milosci i ...usmiechu !
a tym, ktorzy nie wierza w milosc powiem, ze nic nie szkodzi, bowiem milosc wierzy w nich, a to przeciez sie liczy....
smiejcie sie pelna geba, jutro mozecie niemiec juz zebow !
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ja wierze w walentynki, nawet posłałem meila do wytwórni do TOKYO :))
|
|
|
a w co tu wierzyc? mile swieto, wywoluje pozytywne emocje i nakreca gospodarke,, ten drugi powod przewaza :)
z roku na rok coraz drozsze prezenty :P
|
|
|
coraz drozsze i coraz glupsze, ale to podobnie jest ze swietami Bozego Narodzenia, Ramadanu, czy Wielkiej Nocy, dniem dziecka, kobiet, kolejarza, sekretarki, policjanta, czy sluzby zdrowia oraz halloween czy harcerza.... juz nie ma dnia nauczyciela badz dnia taty bez prezentow i calego komercyjnego kramu....
a w co wierzyc ? no gdybyscie czytali posty, ktore sa tu zamieszczane, to pewnie by starczylo zeby nie pytac....
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Dawno już tu nie zaglšdałem (brak czasu, praca, kariera itp.) więc się wpiszę;)
Każdemu z Was życzę spełnienia marzeń, obojętnie jakich, byle Waszych a nie nakręcanych przez specjalistów od popytu i podaży.
A niewierzšcym w miłoć -takim jak ja-, żeby stało się co takiego, co nas zaskoczy, co sprawi, że z powrotem uwierzymy. Jakie to nierealne, ale taka specyfika moich zyczeń, bo po co życzyć ludziom spełnienia tego co jest blisko.
Pozdrawiam
[%sig%]
|
|
|
ten post powyżej to byłem oczywicie ja;)
co nie mogłem dojć do ładu z moim kontem, ale teraz wszystko gra
[%sig%]
|
|
"Hei hei dunkerom dei, Han fekk ikkje brurra i sin famn, Hei hei dunkerom dei..." |
|
Także życzę dużo miłoci tym z Was, których znam i których nie znam...
A dla tych co nie wierzš w miłoć...
"Umiechnij się, bo nigdy nie wiadomo kiedy kto zakocha się w Twoim umiechu..." :))
... z życia wzięte... ;)
|
|
|
USMIECH TO POL POCALUNKU no chyba, ze bezzebny...
Uwazajcie na ludzi, ktorzy sie nie smieja. Sa bardzo niebezpieczni ! - Juliusz Cezar
Wesolosc to odwaga ! - Ernest Hemingway
[%sig%]
|
|
|
gosiu zawiodłem się na tobie, przecierz walentynki to sztucznie stworzony dzień po ty ażeby wycišgać od ludzi pienišdze, jak się kogo kocha to powinno się tak robić żeby ta osoba była tego pewna nie tylko 14 lutego ale przez wszystkie dni roku.
|
|
|
pozdrowienia wszystkiego najlepszego dla Wrony, szczęcia i zdrowia i pomylnoci dla całej wroniej rodziny.
"FROM RUSSIA WITH LOVE"
on 14th Febr.2006 and St.Valentine's Day
|
|
|
kepulg, Walentynki to mily dzien. Byly juz w Polsce bardzo dawno temu. Przed wojna na Dzien Swietego Walentego produkowano sliczne kartki z zyczeniami.
Przeciez jest to bardzo mile, miec okazje kupic cos komus. Mozna to oczywiscie robic bez okazji, ale takie dni jak swieta, imieniny, urodziny czy Walentynki sa okazja do przypomnienia, ze trzeba obdarowywac ukochane osoby. Nie widze w tym nic zlego.
japonski robot dentaku, dziekuje Ci bardzo za zyczenia. To takie mile !
Pozdrawiam.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |