Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
WALENTYNKI
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17

Walentynki dzisiaj Wszyscy sie kochaja Ten, kto dostal misia Ma mature w maju Kto dostal serduszko Ten symbol milosci Niech powie na uszko Czy milosc w nim gosci ? Pocalunkow bez liku Przeslano w eterze Na kazdym poliku Rumieniec sie bierze Goska Wszyskim zycze duzo usmiechow !!!!

a ja zycze wronie wyleczenia paranoi, ktora Nia kieruje!

no przykro mi ze to pisze..ale ja nie wierze w walentynki..w milosc tez juz nie [%sig%]

wszystkim duzo slonca, ciepla, milosci i ...usmiechu ! a tym, ktorzy nie wierza w milosc powiem, ze nic nie szkodzi, bowiem milosc wierzy w nich, a to przeciez sie liczy.... smiejcie sie pelna geba, jutro mozecie niemiec juz zebow ! [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Ja wierze w walentynki, nawet posłałem meila do wytwórni do TOKYO :))

a w co tu wierzyc? mile swieto, wywoluje pozytywne emocje i nakreca gospodarke,, ten drugi powod przewaza :) z roku na rok coraz drozsze prezenty :P

coraz drozsze i coraz glupsze, ale to podobnie jest ze swietami Bozego Narodzenia, Ramadanu, czy Wielkiej Nocy, dniem dziecka, kobiet, kolejarza, sekretarki, policjanta, czy sluzby zdrowia oraz halloween czy harcerza.... juz nie ma dnia nauczyciela badz dnia taty bez prezentow i calego komercyjnego kramu.... a w co wierzyc ? no gdybyscie czytali posty, ktore sa tu zamieszczane, to pewnie by starczylo zeby nie pytac.... [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Dawno już tu nie zaglšdałem (brak czasu, praca, kariera itp.) więc się wpiszę;) Każdemu z Was życzę spełnienia marzeń, obojętnie jakich, byle Waszych a nie nakręcanych przez specjalistów od popytu i podaży. A niewierzšcym w miłoœć -takim jak ja-, żeby stało się coœ takiego, co nas zaskoczy, co sprawi, że z powrotem uwierzymy. Jakie to nierealne, ale taka specyfika moich zyczeń, bo po co życzyć ludziom spełnienia tego co jest blisko. Pozdrawiam [%sig%]

ten post powyżej to byłem oczywiœcie ja;) coœ nie mogłem dojœć do ładu z moim kontem, ale teraz wszystko gra [%sig%]

"Hei hei dunkerom dei, Han fekk ikkje brurra i sin famn, Hei hei dunkerom dei..."

Także życzę dużo miłoœci tym z Was, których znam i których nie znam... A dla tych co nie wierzš w miłoœć... "Uœmiechnij się, bo nigdy nie wiadomo kiedy ktoœ zakocha się w Twoim uœmiechu..." :)) ... z życia wzięte... ;)

USMIECH TO POL POCALUNKU no chyba, ze bezzebny... Uwazajcie na ludzi, ktorzy sie nie smieja. Sa bardzo niebezpieczni ! - Juliusz Cezar Wesolosc to odwaga ! - Ernest Hemingway [%sig%]

adamie zycze ci wysokich lotow wiesz ze zawsze cie kochalem

gosiu zawiodłem się na tobie, przecierz walentynki to sztucznie stworzony dzień po ty ażeby wycišgać od ludzi pienišdze, jak się kogoœ kocha to powinno się tak robić żeby ta osoba była tego pewna nie tylko 14 lutego ale przez wszystkie dni roku.

pozdrowienia wszystkiego najlepszego dla Wrony, szczęœcia i zdrowia i pomyœlnoœci dla całej wroniej rodziny. "FROM RUSSIA WITH LOVE" on 14th Febr.2006 and St.Valentine's Day

kepulg, Walentynki to mily dzien. Byly juz w Polsce bardzo dawno temu. Przed wojna na Dzien Swietego Walentego produkowano sliczne kartki z zyczeniami. Przeciez jest to bardzo mile, miec okazje kupic cos komus. Mozna to oczywiscie robic bez okazji, ale takie dni jak swieta, imieniny, urodziny czy Walentynki sa okazja do przypomnienia, ze trzeba obdarowywac ukochane osoby. Nie widze w tym nic zlego. japonski robot dentaku, dziekuje Ci bardzo za zyczenia. To takie mile ! Pozdrawiam.

.

ADM Jestes tu ????
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.