| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| kontakty ze zmarłymi we śnie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19 |
|
Czesto mam kontakt ze zmarłymi we nie. Jednak chciałabym popracować nad tym może ktos ma więcej doswiadczenia proszę o kontakt.
|
|
|
Jeli duzo mylisz o zmarłej osobie , która była Ci bliska , to jest normalne , że będzie ona ci się nic. nie ma w tym nic nadzwyczajnego.
|
|
|
Masz troche racji. nił mi sie muj ojciec który powiedział mi co urodzi moja bratowa i tak sie stało, mšż muj stracił pracę bardzo sie zmartwiłam ale on powiedział, że wszystko bedzie dobrze i mšż dostał pracę od firmy do ktorej złożył podanie pól roku wczeniej. Ostatnio sniła mi sie moja zmarła ciotka, która przyszła powiedzieć mi abym przekazała jej rodzinie, że ona żyje i ma teraz 20 la i jest zdrowa. moja spotkania ze blisxkim zmarłymi miałam od dziecka po tych snach czuję się spokojniejsza.
|
|
|
kontakta z zaswiatami przez sen jest jak najbardziej mozliwy. Dla "nich" jest nawet prostrzy i mozliwe ze wygodniejszy.
Tylko Zuzanna uwazaj z tym bo skad masz pewnosc, ze jakis inny byt astralny nie podszywa sie pod Twoich bliskich? Badz lepiej ostrozna!
Pozdrawiam
|
|
|
Po tych snach jestem spokjniesza i nie a one bez celu. interesuje mnie co zrobić by te kontakty były częstsze
|
|
|
hmm... Więcej pij?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Jest sposób. Chodzi o to ze jesli masz predyspozycje do nawišzywania takich kontaktów, mozesz spróbowac połšczyć sie z drugš stronš poprzez zwyczajne srodki medialne.
Spróbuj nastawic radio lub telewizor na tzw. szum...troche koncentracji i moze sie udac. Jezeli to Cie zainteresuje to wiem tyle ze w Brazyli o tych sposobach jest bardzo głono.Podobno tez mozna w ciszy , nagrywajšc na powiedzmy tasmie magnetofonowej uslyszec glosy ktorych nie slyszalo sie w cichym pokoju...Przepraszam za skladnie i bledy...brak czasu:)
|
|
|
dobre ale nie wiem czy wiesz aby pamietać dobrze swój sen trzeba być przedewszystkim wypoczetym ja sypiam najmniej8 godzin
|
|
|
drogi rosomaku jak masz jakie szczegóły w tej sprawie to daj znać.dzieki
|
|
|
TO SKANDAL!!! Jak mozna miec kontakty seksualne ze zmarlymi osobami i to w dodatku we podczas lunatycznych eskapad. Moim zdaniem to jakas nowa dewiacja seksualna, ktorom bezzwłocznie tszeba leczyc.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Zuzanna, twój tytuł można rozumieć dwuznacznie:
1. masz kontakt z duchami ludzi, którzy zmarli we nie (jaki jest rodzaj kontaktu ?)
2. masz kontakt z duchami ludzi którzy zmarli, podczas twojego snu
Sprecyzuj dokładnie o co ci chodzi, bo ani w tytule, ani we wstępie tego nie wyjaniasz,
a nie będę dokładnie studiował wszystkich twoich wypowiedzi.
Pozdro
ps. ten kwadratowy lolek przypomina jasia mietane z onetu (upoledzony komentator),
nawet błędy robi identyczne
|
|
|
Lolku naucz sie czytać,,głodnemu zawsze chleb na mysli''. To jest sprawa powazna a nie jaka nekroflia senna.
|
|
|
Oczywiscie, że chodzi o kontakty ze zmarłymi. którzy zmarli normalnie a przychodzš do mnie we snie sš togłównie bliskie mi osoby takie jak ojciec, babcia, ciotka.
|
|
|
Hej Zuzanna. Wpisz w google: nagrywanie glosow zmarlych
Na pewno na ktorejs ze stron tam podanych cos znajdziesz. Pozdrawiam.
|
|
|
Drogi Rosomaku dziekuje Ci za wskazówkę. Licze jednak na wymianę doswiadzceń od osoby, która też cos podobnego przeżyła. A propo dlaczego nazywasz się rosomak? masz cos wspólnego z lenictwem?
|
|
|
:)))) Nieszczególnie, choc lubie lasy.Gdyby wszystkich pytać o etymologie jego nicka to dopiero zrobilo by sie nam ciekawie:)
Rosomak to takie zwierze ktore moze nie jest najwieksze(mam 178 cm) ale za to nadrabia to nieustepliwosciš i zaciekłosciš.Poza tym jest aktywny dniem i nocš...Wydziela tez mocny zapach pizma choc to akurat nie nalezy do moich hahaha cech dominujšcych.
To zagrozony gatunek i trzeba dbać o niego,pieszczot nie polecam bo moze pacnšć łapš. Dlatego tez ze wzgledu na powyższe jako ze taki fajny z niego stwór postanowilem pozyczyc od niego nazwy.Hej.
|
|
|
nie jest to chyba zbyt przyjemne jak niš nam się jakie zmarłe osoby. i nie ma to zwišzku czy mylimy o tej osobie czy nie. po smierci mojego dziadka niłmi mi się tylko raz, a mojemu kuzynowi z 5 napewno ma to zwišzek z tym że mój kuzyn z nim mieszkał i był bardziej przywišzany.
|
|
|
To,że nam sie snia nie jest takie wazne, ale wazniejsze jest to co nam przekazujš
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |