Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
kontakty ze zmarłymi we śnie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19

Czesto mam kontakt ze zmarłymi we œnie. Jednak chciałabym popracować nad tym może ktos ma więcej doswiadczenia proszę o kontakt.

Jeœli duzo myœlisz o zmarłej osobie , która była Ci bliska , to jest normalne , że będzie ona ci się œnic. nie ma w tym nic nadzwyczajnego.

Masz troche racji. Œnił mi sie muj ojciec który powiedział mi co urodzi moja bratowa i tak sie stało, mšż muj stracił pracę bardzo sie zmartwiłam ale on powiedział, że wszystko bedzie dobrze i mšż dostał pracę od firmy do ktorej złożył podanie pól roku wczeœniej. Ostatnio sniła mi sie moja zmarła ciotka, która przyszła powiedzieć mi abym przekazała jej rodzinie, że ona żyje i ma teraz 20 la i jest zdrowa. moja spotkania ze blisxkim zmarłymi miałam od dziecka po tych snach czuję się spokojniejsza.

kontakta z zaswiatami przez sen jest jak najbardziej mozliwy. Dla "nich" jest nawet prostrzy i mozliwe ze wygodniejszy. Tylko Zuzanna uwazaj z tym bo skad masz pewnosc, ze jakis inny byt astralny nie podszywa sie pod Twoich bliskich? Badz lepiej ostrozna! Pozdrawiam

Po tych snach jestem spokjniesza i nie œa one bez celu. interesuje mnie co zrobić by te kontakty były częstsze

hmm... Więcej œpij?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Jest sposób. Chodzi o to ze jesli masz predyspozycje do nawišzywania takich kontaktów, mozesz spróbowac połšczyć sie z drugš stronš poprzez zwyczajne srodki medialne. Spróbuj nastawic radio lub telewizor na tzw. szum...troche koncentracji i moze sie udac. Jezeli to Cie zainteresuje to wiem tyle ze w Brazyli o tych sposobach jest bardzo głoœno.Podobno tez mozna w ciszy , nagrywajšc na powiedzmy tasmie magnetofonowej uslyszec glosy ktorych nie slyszalo sie w cichym pokoju...Przepraszam za skladnie i bledy...brak czasu:)

dobre ale nie wiem czy wiesz aby pamietać dobrze swój sen trzeba być przedewszystkim wypoczetym ja sypiam najmniej8 godzin

drogi rosomaku jak masz jakieœ szczegóły w tej sprawie to daj znać.dzieki

TO SKANDAL!!! Jak mozna miec kontakty seksualne ze zmarlymi osobami i to w dodatku we podczas lunatycznych eskapad. Moim zdaniem to jakas nowa dewiacja seksualna, ktorom bezzwłocznie tszeba leczyc. [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Zuzanna, twój tytuł można rozumieć dwuznacznie: 1. masz kontakt z duchami ludzi, którzy zmarli we œnie (jaki jest rodzaj kontaktu ?) 2. masz kontakt z duchami ludzi którzy zmarli, podczas twojego snu Sprecyzuj dokładnie o co ci chodzi, bo ani w tytule, ani we wstępie tego nie wyjaœniasz, a nie będę dokładnie studiował wszystkich twoich wypowiedzi. Pozdro ps. ten kwadratowy lolek przypomina jasia œmietane z onetu (upoœledzony komentator), nawet błędy robi identyczne

Lolku naucz sie czytać,,głodnemu zawsze chleb na mysli''. To jest sprawa powazna a nie jakaœ nekroflia senna.

Oczywiscie, że chodzi o kontakty ze zmarłymi. którzy zmarli normalnie a przychodzš do mnie we snie sš togłównie bliskie mi osoby takie jak ojciec, babcia, ciotka.

Hej Zuzanna. Wpisz w google: nagrywanie glosow zmarlych Na pewno na ktorejs ze stron tam podanych cos znajdziesz. Pozdrawiam.

Drogi Rosomaku dziekuje Ci za wskazówkę. Licze jednak na wymianę doswiadzceń od osoby, która też cos podobnego przeżyła. A propo dlaczego nazywasz się rosomak? masz cos wspólnego z leœnictwem?

:)))) Nieszczególnie, choc lubie lasy.Gdyby wszystkich pytać o etymologie jego nicka to dopiero zrobilo by sie nam ciekawie:) Rosomak to takie zwierze ktore moze nie jest najwieksze(mam 178 cm) ale za to nadrabia to nieustepliwosciš i zaciekłosciš.Poza tym jest aktywny dniem i nocš...Wydziela tez mocny zapach pizma choc to akurat nie nalezy do moich hahaha cech dominujšcych. To zagrozony gatunek i trzeba dbać o niego,pieszczot nie polecam bo moze pacnšć łapš. Dlatego tez ze wzgledu na powyższe jako ze taki fajny z niego stwór postanowilem pozyczyc od niego nazwy.Hej.

dziekuje Rosomaku!

nie jest to chyba zbyt przyjemne jak œniš nam się jakieœ zmarłe osoby. i nie ma to zwišzku czy myœlimy o tej osobie czy nie. po smierci mojego dziadka œniłmi mi się tylko raz, a mojemu kuzynowi z 5 napewno ma to zwišzek z tym że mój kuzyn z nim mieszkał i był bardziej przywišzany.

To,że nam sie snia nie jest takie wazne, ale wazniejsze jest to co nam przekazujš
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.