| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zbiorka na impulsator | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13 |
|
Witam!
Trwaja prace nad udoskonaleniem impulsatora Manczarskiego. Niestety brakuje nam doslownie kilku zlotych :( Jesli jest ktos chetny do pomocy to prosze o odpowiadanie w tym temacie. Liczy sie kazda zlotowka!
Pieniazki nie bede zwracane. Jesli ktos chce ofiarowac na ten cel np. 2 zlote to jest to darowizna!
Serdecznie pozdrawiamy i z gory dziekujemy za pomoc.
W przypadku pozytywnych wynikow wszystkie osoby ktore dorzucily swoje "3 grosze" dostana od nas pelny raport z przeprowadzonych badan!
|
|
|
Ja siem chetnie doloze. A bede mogl potem z tego postrzelac? :)
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
ale wy ludzie jestescie naiwni!!!! ja chetnie tez bym pomogl ale jak mam pomoc komus kto nawet swojego maila nie podal? pomozcie osoba naprawde potrzebujacym a nie kazdemu kto pisze na forum i tak naprawde nie jest wiadomo na co te pieniadze potrzebuje!
|
|
|
My tutaj nie musimy podawac zadnych swoich majli to wiekszosc z nas ma umiejetnosci telepatyczne lamuchu.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
a moze ty lolek zbierasz na impulsator? wcale bym sie nie zdziwil !!!! takie beszczelne zachowanie jest bardzo w twoim stylu! naciagacze!
|
|
|
Drogi wiktorze z (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
To takie proste, zamist pytac na forum, wystarczy wejsc do ktorejkolwiek z wyszukiwarek internetowych i wpisac nazwe impulsator+Manczarskiego
ponizej przykladowo wyniki wyszukiwan na Onet-cie a pod spodem onteowego linku na Google....
http://szukaj.onet.pl/query.html?qt=impulsator+Manczarskiego[/ulr]
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=impulsator+Manczarskiego&btnG=Wyszukuj+w+Google&lr=
pozdrawiam wielce goraco !
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |