| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Uwaga Uwaga | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
|
Ogladajcie dzisiaj ten kretynski program Nie Do Wiary na TVN. Puszczaja teraz powtórki i dzisiaj bedzie o jakims nawiedzonym domu w ktorym straszy jakies "dziecko". Wyslali tam kogos ze sprzetem na całš noc zeby to nagral. Oczywiscie gwiazda programu Pan Prowadzšcy przez cały program rznie głupa i robi z ludzi idiotów i podsyca ciekawosc takimi tekstami "za chwile zobacza panstwo cos niesamowitego...", "co zarejestrowaly kamery...", " za chwile dowod na istnienie...", "To co panstwo za chwile zobacza nie mialo miejsca w historii telewizji..." itp. A co sie okazuje po reklamach? Jedno wielkie GÓWNO. Nic. Nada. Tak jest praktycznie zawsze. Koles pieprzy o cudach niewidach a po reklamie wychodzi dupa maryna. Np niedawno lecial program gdzie po reklamie mielismy zobaczyc jak w jakis tajnych tunelach w polsce mieli wpuscic kamere na takim dlugim kablu. Koles oczywiscie przed reklamš omal sie nie spuscil nad tym co mielismy za chwile zobaczyc a po reklamie sie okazało ze kamera po paru metrach wpuszczania w ten kanal na czyms sie zacięła i program sie skonczyl. Porazka. Over and Out. Pozdrawiam dzis ogladajcie TVN.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Kiedy był program o nawiedzonym domu w Niedowiary i pokazywano tam, żekomo zastraszanš przez ducha rodzinę. Jako że się tym zajmuję po konsultacji ze współpracownikami postanowiłem tam, zadzwonić.
Sytuacja wygladała w programie na poważnš - to jest takš kiedy dusz rzeczywicie nie opuszcza tego wiata tylko się błška jako wampir energetyczny.
Cały rytuał odsyłania jš w zawiaty nie jest zbytnio skomplikowany ale rzekłbym rzmudny i wymaga dokładnoci - w sumie trwa to jakie 3 godziny + 2 godziny na przygotowanie. Prawie jak Msza za p. Zmarłego tylko trzeba dostarczyć więcej Energii do otwarcia teleportów a potem je zmknšć. W przypadku Zmarłego niema takiego problemu teleporty otwierajš się i zamykajš do 6 dni same.
Zadzwoniłem więc do tego programu na drugi dzień i tam usłyszałem, że Pani jaka tam Wróżka zapaliła kadzidełka, ustawiła w domu trzy wieczki i duch sobie poszedł.
Szczenka mi opadła bo w programie słyszałem, że ten duch to molestował całš wie i zawodowi Księża Egzorcyci nie mogli mu dać rady a tutaj Pani Krysia zapaliła wieczkę i on sobie poszedł. Mało tego, wczeniej ten sam Duch za nic nie miał się zamiaru z tej wsi wynosić.
Usłyszałem jeszcze " im pomoc nie potrzebna", dałem sobie więc spokój z tym programem, niekiedy jeszcze go oglšdam ale to już musi tam być co czego niema w Nexusie, Nieznanym wiecie i Internecie.
No w tym wštku wpełni kolegę mogę poprzeć.
Pozdrawiam
Igor
ps. mylę, że zjadła go trema przed kamerš NDW
|
|
|
Oglšdałem, beznadzieja.
Tylko czy lolek najedzony to lolek szczęliwy ?
Pozdro
|
|
|
Ufita
I po co była ta reklama??? Nie pierwszy raz jest w tym programie beznadzieja....a przecież nie kłamiš ...hihihihi :)))))
|
|
|
Ty cogito jaki nie kumaty jeste.
Każdy (normalny) wie, że NDW to stek bzdur.
Więc nie wyjeżdżaj z aluzjami.
Pozdro dla Igora, największego maga tego fora.
|
|
|
Autor: Ufita (---.si11.com)
Data: 15-01-2006 23:02
Chyba nie mylisz, że po przytoczeniu ródła, będšcego słynnym z kłamstw
wszelkiej maci podejmiemy rzeczowš dyskusję.
Pa !
ps. oglšdaj lepiej Nie do wiary. Tam jest mniej kłamstw, niż na
tym twoim plugawym portalu.
NO TAK NIE KUMATY JESTEM !!! hihihihihi
|
|
|
Czemu tak bronisz nie do wiary, przecież tam nigdy nic nie mogš wyjanić, co prawda od czasu do czasu uda się im jaki odcinek, ale mimo ciekawego tematu
i tak potrafiš go zršbać na calej lini.
Jednak strasznie wkurzajšce jest co takiego: "Rozwišzanie tej zagatki już po przerwie", albo "Czy udało się co nakręcić?" , lub " Co zarejestrowały nasze kamery"
Jest to poprostu nieudolna próba budowania nastroju, czasem to się sprawdza, ale tylko czasem, przeważnie psuje to program.
A odpowied jest zawsze ta sama. Czyli nic, końcówka programu to jest streszczenie tego co było przed przerwš.
Czy typowa reakcja widza pod koniec wyglada tak:
"No i znowu gówno rozwišzali"
No i to mechaniczne przeprowadzanie wywiadów:
-Czy uważa Pan, że to jest możliwe?
-Nie.
-Dziękuje za odpowied.
|
|
|
Program można pochwalić tylko za to, że rzeczywicie w TVN - nie jako jedynej stacji Polskiej taki program jest. A jak wiemy tematy poruszane w NDW sš bardzo tematami trudnymi. Pozatym że sš niekidy kontrowersyjne.
Natomiast wykonanie programu i sam klimat programu w ostatnim czasie rzeczywiscie podupada. To wg. mnie, na poczatku był nawet ok ale z czasem zaczšł słabnšć.
Może to z braku tematów, może ? Ale jeli już jest jakis temat o skarbach to powinni chociaz odkopać jaki jeden złoty piercionek w lesie a tam nic. Tylko goć z łopatš i pokazane jakies dziury w ziemi.
Pomijam swoje dowiadczenia z prowadzšcymi to mógł być błšd w sztuce - rozumiem też jestem człowiekiem.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |