Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Mam oko!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

wiecie że mam oko?

Ciemnosc ,wszedzie czarno!!! Ratunku!!!!!!!! nic nie widze Mamo wydzibaly mi OKO!!!!!!!!!!

Wydziobane - podszywaczu(naoczniku).

To ciekawe.... bo ja mam dwoje oczu..... Hm.... musze napisac do Archiwum X..... To wrecz cud! A Ty Ufito? co o tym sadzisz? I ile masz oczu? pozdrawiam:)

sšdzę że jesteœ łosiem

Interesujšce, interesujšce.... Hm.......... Czy ktoœ zna na to zaklęcie?

naocznik Nie zasłużyłeœ sobie na cierpnienie, ale jeœli dalej tak będziesz postępował w swoim życiu, to spotka Cie nieszczęscie, sam sobie programujesz przyszłoœć. Uważaj, komuœ podpadłeœ, a prawo Karmy jest nieubłagalne dla nikogo. Kara za grzech, za Twój ciężki grzech niebawem weŸmie swoje żniwo. Dobra rada: zmień swoje postępowanie Pozdrawiam

dziękuje panie wyrocznio, czy już skończyłeœ banialuczyć? Karma to nie kara za grzech. Coœ ci się pomyliło.

uuuu aitapelet, mi tu walisz smuty o karmie, a ty masz dużo gorszš karmę niż ja, niebawem spotka cię nieszczęœcie stary, współczuje ci, na twoim miejscu bym nie wyskakiwał z takimi textami jak tyle nagrzeszyłeœ, twoja karma jest jak płuca palacza przesišknięta smogiem i nieszczęœciem, na twoim miejscu naprawiłbym te wszystkie błędy już niedługo spotka cię sroga zapłata . to nie żart. pa.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.