Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobieta na Bestii
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

przeczytalem ten artykul i odrazu skojarzylo mi sie... http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8153502&rfbawp=1137277030.392&ticaid=1e70 Pierwsza dama USA Laura Bush uważa, że w dajšcym się przewidzieć czasie na najwyższe stanowisko w państwie zostanie wybrana kobieta, a ona sama chętnie by zobaczyła na tym miejscu Condoleezzę Rice - wynika z wywiadu prezydentowej dla CNN. Wywiadu tego udzieliła w pištek, na dzień przed wyjazdem z delegacjš amerykańskš do Liberii na zaprzysiężenie na stanowisku prezydenta tego kraju Ellen Johnson-Sirleaf - pierwszej kobiety- prezydenta w państwie afrykańskim. REKLAMA Czytaj dalej Zapytana, czy nie czas na to, by i w USA powierzyć stery rzšdów kobiecie, Laura Bush odpowiedziała, że jej zdaniem stanie się to już "w cišgu najbliższych kilku kadencji". Rozwijajšc myœl dodała, że jako prezydenta chciałaby zobaczyć "Republikankę, takš jak doktor Rice". Pani Bush wie oczywiœcie, że Rice na razie stanowczo zaprzecza, że ma prezydenckie ambicje, niemniej powiedziała, że byłaby rada, gdyby Rice włšczyła się do wyœcigu o prezydenturę. Notabene afroamerykanka Condoleezza towarzyszy pani Bush w podróży do Liberii; dostała osobiste zaproszenie od nowej prezydent. (sm) ... Czy byłaby to kobieta ujezdzajaca bestie jaka niewatpliwie w dzisiejszych czasach sa stany zjednoczone? :D .. moze wydawac siesmieszne. ale cos w tym jest :) a nie chcialo mi sie szukac starego watku, ustosunkujcie sie do tego, albo po prostu omincie ;D pozdro

odegne ci szyje i nażygam. to sprawka haarpu napewno! wiem co! gówno!

Czytalam gdzies, ze Clintonowa ma sie tez ubiegac o fotel prezydencki.

No nie, to chyba żart. Goska, one obie się tak nadajš, że lepiej nie mówić. Może jednak sš dobre dla pożeraczy hamburgerów ? Pozdro

Przypomne tutaj o prorctwie upadku USA - przed rokiem 2015 ! wszystkiego milego.

Mel Gibson na prezydenta USA !

To może na prezydenta Leonardo Dicaprio Tuti - fruti :)))

eeeeeee byli juz aktorzy.... byl Ronald Reagan a moze by tak KACZOR DONALD !? [%sig%]

AAAa tak, Mel Gibson na prezydenta ;D "Teoria Spisku" - dobry film ;D
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.