| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Skąd się biorą przeciwstawne myśli u mnie? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
|
Czasami jak mylę o osobie pozytywnej mi to w mylach na siłę pcha się negatywne słowo o tej osobie, i w wielu różnych przypadkach pchajš się te myli których niechcę albo najbardziej ich niepożšdam czy się boję.
Co może być przyczynš?
PS Wiem że był chyba już podobny temat i nic nie wniósł... z tego co się orientuje.
|
|
|
fgoo
Jak będziesz długo się nad tym zastanawiał i bał się tego, to będziesz miał problem.
Jeli jest to wynik działania jakiego pasożyta energetycznego, to nie walcz, bo wtedy oddajesz mu energię (a oto mu chodzi).
A może to HAARP? ;)
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Też tak czasem mam. Najlepiej wtedt zmienić temat o którym mylisz, skoncentrowac się na obecnej chwili.
[%sig%]
|
|
|
a tobie nie wchodzi.
otwórz dupe
11 Sierpnia 3114r.p.n.e.- Najważniejszy dzień w historii wiata.
|
|
|
te wyckret a właciwie to czemu używasz takiego samego nicka jak ja?
|
|
|
Oszucie podszywajšcy pod innych:
spadaj stšd, gdyż żarty twoje sš niesmaczne.
Jeszcze gdyby był w stanie naladować styl, to byłoby
ciekawe. A tak, żałoć ogarnia.
Styl i ortografia - tragedia.
O słownictwie nie wspomnę - po prostu prostak i tyle.
Chyba cię z wojska wypucili albo z ciupy, bo to szkoła
jakich mało. Wracaj tam więc, a nikt za tobš nie zapłacze.
Żegnam !
ps. Nie odpisuj - nie wysilaj się bo ci żyłka ...... w ....... pęknie.
A, nie schylaj się tam(w tej ciupie) po mydło, po ci się przydarzy to, czego
przed chwilš życzyłe wyckretowi !
|
|
|
i chciałem dodać żeby czytał nasz dziennik i słuchał radia maryja bo rydzyk wie co mówi
|
|
|
ja mylę że to się nazywa AMFETAMINA. straszliwy, uzależniajšcy pasożyt energetyczny. nie ćpaj tyle bo zjazd będzie coraz gorszy......
|
|
|
siłš woli chłopie jak ta myl ci się inie to w mylach albo krzykiem powiedz co typu nie zawładnies mnš będę mylał co chcę.
ja tym sposobem odstraszyłem sługów diabła co on mi wciskał myli które obrażały mego pana stwórcę boga no i sie wkurzyłem i powiedziałem w mylach spoadaj diable bóg jest mym panem i nie masz nade mnš władzy podły zbuntowany aniele i po trzech dniach jego ataki ustały!taka jest sila myli silniejsza od diabła i szatana.
|
|
|
To rzeczywiscie dziwna sprawa....Skad się biora takie myli...Scena w autobusie...matka z dzieckiem na reku, dzieciak nawet nie placze...nagle myl szybka jak błysk, w powidoku widze zwolniony kadr z filmu....ja zrywajacy sie w szale, chwytajacy dziecko za nogi ,rozbijajacy jego głowke o metalowa barierke...widze jeszcze szok malujacy sie na ludzkich twarzach....Trwa to moze pol sekundy...wlšcza sie wiadomoć...zamykam oczy, wypieram sie tego co ujrzalem,czy to Ja? Ten potwór? Czy to co we mnie podsówa obrazy ktore miłe sš jego czarnemu sercu?
Wiem że pewnie w niektorych komentarzach stwierdzicie ze to chore, cóż może być winne dziecko?- ja wiem ze nic,lubie dzieci i one mnie lubia, uwazam ze w dzieciach trwa niewinnosc która trzeba chronic i nawet gdy sš nieznosne nigdy nie uczynilbym zadnemu z nich krzywdy-Wiec skad, skšd to sie bierze ze nawet we wlasnych myslach musimy sie wstydzic za samych siebie....
|
|
|
Raz dokladnie poczulam, jak zostala mi wstawiona mysl. Lezalam na tapczanie i myslalam o tym, co mam zrobic, ja wstane. Spokojnie przesuwaly sie obrazy w glowie. Naraz, bardzo brutalnie wlozona mysl do glowy o tonacej lodzi. To jest niesamowite uczucie. Az sie podnioslam i bardzo sie przestraszylam. To jest okropne !!!!
|
|
|
Ja mam tak dziwnie, że zawsze kiedy mylę o jakiej osobie wciskajš mi się myli o tym, jak ona mogłaby umierać...lub że co jej się dzieje...Takie obrazy przed oczami
Albo idę ulicš, patrzę się na kogo i widzę, jak się przewraca, jego twarz krwawi...
No po prostu masakrycznie :(
Trwa to kilka chwil... Ale to naprawdę nieprzyjemne i nie wiem jak tego się pozbyć...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |