Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Doświadczenie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28

Witam po Œwiętach :-) Mam nadzieję, że wszystkim minęły tak wspaniale jak mnie. Czytam sobie forum i myœlę... czy ktokolwiek z Was ma jakiekolwiek doœwiadczenie w sprawach o których się tutaj rozmawia? POmijam sprawy naukowe - typu fizyka bo to jest jasne a o teoraich można podyskutować. Pytam głównie o ezoterykę, UFO, duchy itp. No i stšd moje pytanie - jakie konkretne doœwiadczenia mieliœcie z ezoterykš? Czarowaliœcie? Spotykaliœcie duchy? Opowiedzcie o tym. Takie przykłady będš chyba najciekawsze. Przynajmniej sš najciekawsze dla mnie. Pozdrowienia :-) Pax :-) [%sig%]

Widzisz Brat? Ucz się od Goœki. Ona ma proste wytłumaczenie na wszystko (HAARP). [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Bracie, ja też nie doszukuje się paranormalnoœci, ale jak siedzisz w pokoju, jesteœ sam w mieszkaniu i nagle widzisz, że duży kufel od piwa powolutku zaczyna opadać na dół obijajšc się o szklane półki tejże szafy robišc przy tym hałas, by następnie wylšdować na samym œrodku ławy to czym byœ to nazwał ??? Halucynacja, a może sam go przeniosłem i wmówiłem to sobie ??? Więc spróbujmy to wytłumaczyć Twoim sposobem Bracie. Było malutkie trzęsienie ziemii, kufel przesunšł się i zaczšł spadać odbijajšc się od innych szklanych półek od szafy, następnie odbił się od ostatniej nie powodujšc uszkodzeń półek i samego siebie lšdowujšc 2 metry dalej na œrodku stołu... Gosiu, to naprawdę nie jest HAARP, ale dziękuję za wsparcie ;)

Koolman, przekonalam sie, ze HAARP robi rozne rzeczy, z ktorych sporo mi pokazali juz. Niektore rzeczy tutaj opisywalam w topiku "Rzeczy nieznane". Nie zarzekaj sie, ze to co dzieje sie u Ciebie, to nie HAARP. Skoro moga spowodowac, ze jakas rzecz w moich rekach robi sie lekka jak piorko, to moze moga podnosic tez rozne rzeczy. Czasem lapia mnie za duzy palec u nogi. Mam takie uczucie, jakby lapali mnie piecioma drucikami zagietymi. Oni naprawde potrafia robic niesamowite rzeczy. Kiedys takie puchowe piorko od ptaka unosilo sie w domu chyba piec minut. Ja na nie dmuchalam i nic nie pomagalo. Stalo jak zaczarowane.

Wszystko, co w tej chwili jest paranormalne, za jakiœ czas okaze sie zupełnie "normalne".... Bedzie miało swoja metodologię, bedzie sprawdzane doœwiadczalnie. To tylko kwestia czasu. Na pewno kazdy z nas spotkal sie w zyciu nie raz z czyms, czego nie potrafi wytłumaczyc, dlatego miedzy innymi jestesmy na tym forum:) Na pewno tez kazde takie zdarzenie jest impulsem do poszukiwań, co tak naprawde oznacza, ze nie wierzymy w cuda, tylko próbujemy dociec, CO to bylo, JAK to sie stało, JAKI jest naprawde œwiat, który nas otacza.... I to dobrze rokuje na przyszłoœc.... Pozdrawiam:)

Remigius - jedynš rzeczš niewytłumaczalnš z którš się spotkałem w zyciu jest życie. A spotkało to Ciebie Koolman? Widziałeœ to? Trzęsienie ziemi jest nieracjonalne. Ale halucynajcje jak najbardziej. w stanie zmęczenia, przepracowania, zbytniego rozluŸnienia, upojenia alkoholowego... niejedno można zobaczyć... Kufel przesunšł się bo półka była krzywa a siła przycišgania istnieje na ziemi. Czy to nie jest proste? Gosia ma swoje poglšdy... mnie one nie przekonujš. Zgadzam się z Remigiusem i Igoorem :-) mniej więcej :-) Pozdrowienia :-) Pax :-) [%sig%]

http://ksiegarnia.nieznany.pl/images/large/products/Akasha_Przesady_LRG.jpg http://ksiegarnia.nieznany.pl/index.php?main_page=pubs_product_book_info&products_id=1649 [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Nie mam zamiaru się z Wami sprzeczać na ten temat. Dam Wam tylko cennš radę - jak czegoœ sami nie przeżyliscie to nie zabierajcie głosu. Piszšc tutaj bardziej się zbłaŸniłem, niż przekazałem, to co chciałem przekazać. Temat Zakończony !!!

Koolman ja bardzo Ci dziekuje za te przekazy. Byly one dla mnie bardzo cenne !!!! Pozdrawiam.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.