Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
kiedy bomby w Europie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

słabnie wiara mas w terrorystów globalnych \ możemy sie więc spodziewać jakiejs masakry w paryzu czy berlinie ...i znów zjednoczš się ludzie ...w strach a konta firm produkujšcych œwieczki zapełniš sie .... :(((\ pozdro

piekne masz sny, podaj adres to ci załatwie pierwszš bombę na twoim sedesie, zginiesz jak król rock&rola (na sedesie). [%sig%]

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Czeœć szuineg! Dawno Cię nie było.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ty jesteœ szuineg, czy kepułg?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

2w1, jak head&shoulders. Jakiœ czas temu się zarejestrowałem jako szuineg (wczeœniej pisałem bez rejestracji) no i zapomniałem hasła. I dopiero niedawno zauważyłem że jest opcja: wyœlij hasło na emila :D. Ale bardziej kepułg jestem.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

a może ty jesteœ sedes poprostu ...? takie masz znajomoœci w kiblach .... a sny sš dla prawdziwków , a nie dla dziwek :pppp mozliwe że hamujesz rozwój swoich bliskich : zadzwoń 0700 111 333 damy ci popalić bez zaciagania ... tak jak lubisz :)))

dzwoniłem, ale jak mi automat zaczšł opowiadać: "czeœć tu seksowni chłopcy którzy spełniš karzdš twojš zachciankę. Jesteœmy najlepsi w te klocki, damy ci popalić z obcišganiem. Wybierz 1 jeżeli chcesz poflirtować z ostrym chłopcem z Wolfsburga, daro-obcišgaro jest do twoich usług. Wybierz 2 jeœli interesuje cię grzeszny sex z ojcem dyrektorem...ups, znaczy Tadziem Grzybkiem z Torunia, zobaczysz co jest w stanie zrobić z twoim grzybkiem....." to szybko odłożyłem bo nie lubie œwiństw wysłuchwiwać. nie strasz mnie kolego bo jeszcze sobie pomyœle że Ty masz zamiar coœ wysadzić i jeszcze cię ktoœ odwiedzi. Œmieszny jesteœ, przez kabelek to możesz mnie nawet ufami straszyć.

szuineg ty frajerze zamknij ryja bo ci wpierdole

Odpisujšc na wpis œmigła zniżyłbym się bardzo, no i musiałbym pisać posta z dołu kopalni. Więc opowiem wszystkim (oprócz œmigła bo on nie zasługuje na to by z nim rozmawiać) historyjkę. Był sobie chłopczyk, jednak nie był on normalny (można powiedzieć że był "zakręcony") i nikt się nie chciał z nim bawić. W pewnym wieku chłopczyk odkrył internet. Wow, pomyœlał tutaj wkońcu znajdę kolegów, nikt mnie tu nie zna nie będš na mnie patrzeć przez perspektywę lat dziecięcych gdy umiałem w odpowiedzi na zaczepki innych dzieci tylko płakać i robić kupe do majtek. chłopczyk usilnie probował znaleŸć pobratymców w sieci ale po zwiedzeniu setek forum, zapisaniu się na dziesištki list dyskusyjnych, nadal nie miał się do kogo odezwać. Zawsze znalazł się ktoœ mšdrzejszy w dyskusji, a tego chłopczyk nie mógł znieœć i czujšc się anonimowym rzucał bluzgami, to nie przysparzało mu popularnoœci. W końcu po kilku latach spędzonych w sieci zostało tylko jedno zapomniane przez wszystkich forum w internecie które nie ma swojego moderatora, i na którym ów chłopiec mógł pisac posty (wszedzie mu poblokowano konta :D). Chłopiec się wielce ucieszył gdy znalazł to forum, bo tu muszš być sami frajerzy skoro majš takie głupie forum na którym się nie trzeba logować, można robić co się chce i cię nie wyrzucš, a oni piszš o jakichs ufach, oobe, haarpach, bogu, zamiast rzucać po sobie bluzgi. Przyjmijcie tego (zakręconego) chłopca z miłoœciš bo tutaj jest ostatnie miejsce na ziemi skšd go nie wyrzucš i moze podzielić się z innymi swojš wyobraŸniš (wiem jest bardzo uboga, no ale jak byœcie mieli takie dzieciństwo...). Dyskutować z nim nie musimy, zauważać go tez.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.