| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Organizacja Ezoteryczna | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
|
Witam Serdecznie, reprezentuję organizację zajmujšcš się wykonywaniem działań na zlecenie z zakresu magii, ezoteryki i pokrewnych. W zakresie naszych możliwci jest : Leczenie ludzi z chorób wirusowych oraz tych na tle nerwowym, chorób serca, chorób nowotworowych, alergii. Naprawianie wzroku, zwiększanie siły życiowej ludzi (co drastycznie zmniejsza iloć czasu powięconego na sen). Zakochiwanie w sobie ludzi, zwiększanie atrakcyjnoci konkretnej jednostki, wpływanie na jej charyzme, nastawienie do wiata, charakter i poglšdy. Zdobywanie informacji ze zdjęcia ( w tym o ludziach zaginonych). Wpływać na zachowanie i tok mylenia ludzi, stan majštkowy i zdrowotny (wywoływanie ciężkich i lekkich chorób, zawały serca). Zdejmowanie i zakładanie klštw, egzorcyzmy, nadawanie oraz odbieranie zdolnoci magicznych. Niszczenie psychiki, osłabianie, zmniejszanie siły życiowej.
Prosimy o pisanie do nas tylko w sprawach poważnych, robienie sobie jakich kolwiek żartów naszym kosztem jest jednoznaczne z brakiem odpowiedzi z naszej strony. Ewentualna cena zlecenia podlega negocjacji. kontakt : webris@gazeta.pl
|
|
|
Ja tesz jestem ekspertem w sprawach egzotycznych. Ostatnio kupilem sobie nawet papuge (egzotycznom), ktorom ucze mowic po kaszubsku w stylu cientej ripsoty a'la Kazimiera Sztuczka.
PS teraz jestescie nieodpowiedzialni.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Webris,hmm,,,,,,,,,,,,,,sam prosisz by pisać o sprawach poważnych,,zatem napij się wody,,może Ci przejdzie?
|
|
|
Webris z Twojej reklamy wynika, ze wspolpracujecie z HAARP-em lub inna bronia elektromagnetyczna !!!!
|
|
|
"Autor: STRUMYK (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 29-12-2005 23:18
Igor.
A mnie mógłby postawić Tarot na przyszły rok? Tak w miarę ogólnie.
Czy poprzez pisanie artykułów do pewnej gazety zacznę się rozwijać?
Co mylisz na temat run? Czy dobrze jest wróżyć sobie z nich, czy dać sobie z nimi spokój? Nigdy nie wiadomo, gdzie na człowieka czyhajš zasadzki.
Czy mojej rodzinie na pewno uda się przeprowadzka do tymczasowego lokum, bo już się tym trochę niecierpliwię <:P?
A tak poza tym życzę Ci w przyszłym roku dużo zdrowia, dużo dobrej energii, pomylnych interpretacji, pogody ducha no i dużo radoci." no tak ale już webris jest oszustem, fakt, zapomniałem że patent na wróżby ma aurell.
duch, sam wiesz że oskarżanie kogo o niepowagę, przy tym co ty piszesz:
"Autor: duch (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 20-11-2005 23:06
to żaden problem,dla mnie problem to jak być dłużej poza ciałem ,zwykle bywam [tam] do około 3 minut a chciałbym być tam dłużej,czasem ciało wcišgnie mnie a ja natychmiast staram się wyjć ponownie i to mi się często udaje.Żadko kiedy OOBE trwa więcej niż 4 minuty a wyjštkowo kiedy udaje się postępować zgodnie z wczeniej przyjętym planem." (czary mary sš dla mnie tak samo abstrakcyjne jak opuszczanie ciała, więc czemu jedno ma być poważniejsze od drugiego??) jest niepoważne. zatem napij się wody (cokolwiek ma to znaczyć)
I teraz dochodzę do mojego ulubionego osobnika, którym jest gosia, przepraszam cię za wszystko co złego o tobie napisałem, jeste tu z wszystkich najbardziej konsekwentna. Gosia nie zaprzecza istnieniu wszystkich tych zjawisk które opisujecie, ona tylko tłumaczy je na swój sposób: haarp.
Ale lepsze to niż: "jak ja mówie o czarach, ufach, oobe to jest git, ale jak kto przychodzi i twierdzi że się na czym zna to już jest kłamczuchi na pewno ciemnia". Skšd taka niewiara w słowa innych przy tym co sami wypisujecie, chyba że sami wszystko wymylacie i dlatego słowa innych też uważacie za zmyslone.
|
|
|
Panie Kepułg Otrzymuje Pan 20% rabat na usługi, za mšdre słowa.
|
|
|
Ejsze ja f promocyjce stafiam tarotka za puł cenki
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
nie mozna nie byc hujem proponujšc zarówno leczenie jak i mordowanie za pienišdze
samam chęć wywoływania zawałów serca lub celowe osłabianie energetyczne będzie surowo karane
zajmiemy się twoim serwerem złamasie
|
|
|
..acha
chętnie odsprzedam ci iron co tam
taki piła ..wiesz wchodzi do głowy a wychodzi dupš
:))
|
|
|
widze że ty jeste kozak straszny dariussku, ale musisz się czuć poniżanym polaczkiem w tych niemczech skoro tak się wyrzywasz przez kabelek.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |