Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
25 grudnia???? katastrofa???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

kiedyœ (w lato miałem sen) że 25 grudnia w wielkiej aglomeracji coœ się posypie, byłem jednym z zamachowców - w tym œnie,uciekaliœmy przed policjš, póŸniej w jakiejœ księdze w hotelu przy dacie 25 grudnia zobaczyłem napis - wielka katastrofa, czym jest bliżej tej daty tym mniej wierzę że się spełni ale w końcu za 24 h się przekonamy. W każdym razie 25 grudnia miałaby mieć miejsce jakaœ katastrofa w jakimœ dużym œwiatowym mieœcie np. nowy jork, chicago, sydney, san francisco. Pewnie to tylko sen...

taa a œwinie latajš. a mnie sie jesieniš œniło, że grillowaliœmy zamachowców

Œmigło fajny nick mój kolega w necie podpisuje się podobnym nickiem

œmigło - odleć, ten sen opublikowałem dla ludzi którzy dorastajš poziomem intelektualnym do dyskusji. Z pewnoœciš znajdziesz więcej interesujšcych cię tematów na forum internetowym gazety bravoo albo szalony małolat.

czlowieczku sie pomyliles .....dzis jest 25 grrudnia/:D:D:D:D:D......wiesz jakie ja sny mialam??moge ci opowiedziec ........buhhahahahahhahhhh.......katastrofa....;/;/;/;/;/wes bo zgnije.....a jak nawet sam w to nie wierzysz to po cholerke o tym w necie piszesz??

więc Damianku tak sie akurat składa, że takie twoje sny to tylko sny :P Nie uważaj siebie za jakiegos proroka. Kazdy moze opisac sen i dopatrywac sie np konca swiata. Katastrofa 25 grudnia???? A to dobre. Moze jeszcze opiszesz pare swoich snow co? Chetnie poznam Twoje przepowiednie. Nie licz ze takimi dupiatymi topicami zyskasz 'sławe' na forum. Pomysl najpierw jak cos napiszesz, bo takich tematow jest multum pozdrawiam aha damianku sam sobie skocz na forum bravo, tam cos osiagniesz :P

A mi się œniło że jadłem czipsy. I się obudziłem. [%sig%]

zdarzyla sie katastrofa 25 grudnia (dotyczyla ona wielu ludzi w Polsce zapewne), a mianowicie po wigilijnym obzarstwie niejednen popuscil w gacie lecac do ubikacji ze sraczka!!!

tak apolloniusz. Masz rację. To była katastrofa:))) [%sig%]

ej a o co chodzi z ta data hmm....11 Sierpnia 3114r.p.n.e.- Najważniejszy dzień w historii Œwiata.?? bo ja nie bardzo wiem??:P

dla mnie to jest 11 Listopad 1980r.n.e. - najważniejszy dzień w historii œwiata ps (taa, zalatuje pychš, a jak.)

25 grudnia skad ty mozesz o tym wiedziec !!! Ja mialem tysiace snow i zaden sie nie spelnil a teraz do rzeczy Koniec swiata nastapi niebawem ale tylko jeden czlowiek wie kiedy dokladnie. Ale niemartw sie on nam niepowie bo wybuchla by panika a po co to wszystko. Dla mnie koniec swiata nastapi jak niezdam matury a dla ciebie kiedy??? Koniec swiata jest bliski i znow bedzie haos tak jak na poczatku !!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.