Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
konić świata
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

Wiem że ten temat już była ale wszystko to co pisaliœcie jest nie prawda.. Prawdziwy koniec œwiata się zaczyna w 06.06.06 bedzie ostateczna bitwa między Bogiem a Lucyferem. lucyfer przez niedługie dni wywoła chaos ... Strzeżmy się zła Lucyfera ojca zła , zawistnika który miał zaszczyt służyć Bogu . Ojcu naszemu . Bowiem Lucyfer był zawistnym dzieciem Boga który skusił tylu Słabo wierzšcych że miał legionów 6666legionów Myœle ze wštek się rozwinie pozytywnie ...

W dniu w którym twoja ciocia cie ostrzegała została otwarty czasowymiar. Za kilka dni będziesz miał wielkie wyrzuty sumienia. Zapamiętaj to co ci napisałem, a niebawem zadasz mi więcej pytań !!!

Heja, a skšd wiesz, że dokładnie wtedy będzie koniec œwiata... Czy w Apokalipsie Œw. Jana jest podana ta data, bom ja jej tam nie widział:P? Oczywiœcie koniec œwiata, chodzi o Ziemię.

jak myœliće znakiem szatana jest 666 = 06.06.06 r. 06.06.2006 (006)+(6)+(6) = daje nam całoœć 6.6.6 hmm co jest równe dacie 06.06.06 proste jak ..... bułka z masłem hehe :p
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.