| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Co Wam sprawia radosc ? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
|
Mnie ostatnio najwieksza radosc sprawiaja otrzymywane listy. Bardzo sie nimi delektuje i bardzo chetnie na wszystkie odpisuje. Stwierdzam jednak, ze tylko 50% korespondentow jest w stanie zaczac jakis nowy temat i uzasadnic swoja racje. Wspaniale sa tez listy banalne lub abstrakcyjne. Ci korespondenci wykazuja bardzo wysoka inteligencje. Bardzo lubie takie listy.
Wszystkie listy sprawiaja mi radosc !!!! Piszcie wiec do mnie:
maryla@iinet.net.au
|
|
|
mnie największš przyjemnoć przynoszš realne osišgnięcia naukowo-techniczne a więc wdrożone pomylnie przemysłowo, epokowe odkrycia i usprawnienia w naukowej organizacji pracy i zwykłe wynalazki w branży ultra-technologii XXI wieku w Rosji ,na Ukrainie, na Białorusi, w Czechach ,na Słowacji, na Łużycach niemieckich(Lausitz) , w Serbii ,Słowenii,Bułgarii i Chorwacji,Macedonii ,Boni oraz w Polsce.Czyli ogólnie na obszarze tak zwanego tajemniczego "ethnos;u" słowiańskiego cišgnšcego się od Cottbus w Niemczech do Władywostoku nad Oceanem Spokojnym.py
Chwaałaa Wam Internauci-Słowianie i kosmiczna Zadruga...Niech Sważoryc i wiatowid ma Was w swojej opiece.Bożje Pomiełuj.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |