Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
cos dla Gosi :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

Większoœć zjadaczy chleba nigdy nie słyszało o pojęciu broni geofizycznej. Borykajšc się z codziennymi problemami trudno jest nam spojrzeć w niebo, a co dopiero , wyobrazić sobie broń ostatecznš, która zdolna jest wywoływania trzęsień ziemi, huraganów i wysokich na kilkadziesišt metrów powodzi. Kiedy tylko pomyœlimy o tych możliwoœciach to krew zaczyna szybciej płynšć, a po plecach przechodzš ciarki. To dopiero poczštek z długiej listy możliwych ataków broni HAARP, broni ostatecznej. Jest to poczštek publikacji na temat broni HAARP w naszym serwisie. Niejednokrotnie była mowa o tej broni przy temacie manipulacji pogodš. I ten temat chciałbym poruszyć. Ostatnio dochodziły do nas informacje na temat huraganów szalejšcych nad Atlantykiem . Udało się nam zdobyć ciekawe zdjęcie huraganu Wilma, którego nikt nie jest w stanie wytłumaczyć . Chodzi mianowicie o dwa oczka huraganu, które pojawiły się pierwszy raz w historii badań nad huraganami. Naukowcy zajmujšcy się kilkanaœcie lat fenomenem huraganów nie sš w stanie wyjaœnić skšd wzięły się dwa oczka kršżšce wokół siebie. Zdjęcie satelitarne dostępne w naszym serwisie pochodzi ze strony NASA i w tej chwili z jakichœ przyczyn jest już niedostępne do œcišgnięcia. Instalacja HAARP Iloœć huraganów jaka nawiedziła kontynenty Ameryk jest wręcz przytłaczajšca, a co więcej nowe huragany cišgle powstajš. Sprawa wyglšdałaby na naturalnš gdyby nie to, że tego lata jeden z naukowców oskarżył Chińczyków o sztuczne wywoływanie huraganów. Tym samym oficjalnie przyznał, że istniejš urzšdzenia wykorzystywane do manipulacji pogodš . Wszyscy, którzy kiedyœ słyszeli o broni Haarp natychmiast przypomnieli sobie o tych instalacjach. Jest to broń , przy której bomba atomowa to mały pryszcz. Według Ÿródeł rosyjskich, próby działania tej broni rozpoczęły się już w 2003 roku i kto wie czy nie jest ona już w stałym użyciu. Manipulacja pogodš, trzęsienia ziemi, unicestwianie systemów łšcznoœci, samozapłon amunicji czy rzekoma manipulacja ludzkim umysłem. O tym już niedługo w naszym serwisie. www.nautilus.org.pl

Male pojecie i mala wiedza na temat broni HAARP. Dziekuje.

Wpiszcie na polskim Google "HAARP and Mind Control". http://www.google.pl/search?hl=pl&q=HAARP+and+Mind+Control&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Wpisujac na polskim Google po angielsku, jest masa bardzo ciekawych stron. Wiecej jak w moim australijskim Google.

Nie od dziœ wiadomo Gosiu, że jesteœ ekspertem od spraw HAARP-a. Skoro ci z nautilusa wiedzš tak mało o HAARP-ie, to może podzielisz się z nimi swoimi odkryciami? Ja wysłałem im dwa zdjęcia ORB-a i mi podziękowali.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

www.apokalipsy.fora.pl - tam czytałem o jeszcze gorszej broni od HAARP
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.