Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
CZY URODZIŁAM SIĘ CZAROWNICĄ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

przed chwilš przeczytałam na pewnym forum pewnš informacje, której kragnet tu umieszczam:" Według starych podań każda czarownica miała na swoim ciele charakterystyczne znaki. Dziœ nazywa się je "œladami po widelcu", gdyż miał je zadawać sam diabeł swoim widelcem podczas sabatów.." i teraz zastanawiam się, co o tym myœleć...bo ja mam taki właœnie œlad na przeramieniu, dokładnie jakby ktoœ mnie Ÿgnš widelcem...moja mama mówi, że zawsze to miałam, że sie z tym urodziłam...co ciekawe, zawsze magia i rzeczy z niš zwišzane mnie interesowały...moja babcia też zajmuje się wróżeniem, a słyszałam, że tego typu zdolnoœci dziedziczy pierwsza wnuczka (ja niš jestem)..także byłabym wdzięczna za jakškolwiem informacje na ten temat, tutaj, bšdŸ ma maila, bo bardzo mi na tym zależy. pozdrawiam!

tak tak jestes czarownica zupelnie jak Yennyfer z wiedzimina ewentualnie babcia Jaga z domku na kurzej lapce ;) :P

hhe..tez mam znamie....na nodze:) tez sie interesuje takimi sprawami:) tez jestem pierwsza wnuczka...i w dodatku mieszkam w siwtokrzyskim:P na lysa gore mam niedaleko:)) [%sig%]

Może to nie wiele was zainteresuje, ale nie bierzcie tego na poważnie. W œredniowieczu za posiadanie dla przykładu 6 palców w jednej ręce można było zostać spalonym na stosie. Za co? Bo 6 palec był znakiem, że jest coœ jest nie tak. A jeœli jest to przez szatana! Zatem ogień się zwalcza ogniem:-) [%sig%]

hehe...ja sie nie uwazam z aczarownice...ale pewnie w sredniowieczu bym nia byla:) [%sig%]

Ciesz się że nie żyjesz w œredniowieczu, tylko w czasach kłamstw i obłudy. "Hey, wait! I`ve got a new complain! For ever in debt to your priceless advice." [%sig%]

nirvana....hehe ciesze sie moge wszytsko:P [%sig%]

zaciekawiona: urodziłaœ się ladacznicš a nie czarownicš idŸ się powieœ nikt tu na forum nie chce czytać twoich bzdur!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.