Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
jak mu to powiedziec
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

mam problem jak powiedziec dla chlopaka ze go kocham moze najpierw upewnic sie czy on cos czuje a jesli nie co powinam zrobic jak sprawdzic czy cos do mnie czuje

Kup sobie najlepiej gerberę....ma duzo płatków...i tak losowo...kocha nie kocha....itd. aż do oskubania całego kwiatka.

boze! taki temat ostatnio byl! proste jak ....... poprostu powiedz ze go kochasz! moze przeliterowac k...o...c...h...a....s....z! a jak sprawdzic? no tak tego to nigdy nie sprawdzisz. moge sie zalozyc ze niemasz wiecej niz 16 lat skoro zadajesz takie pytania!

Słyszałem kiedyœ o takim goœciu, co podszedł do dziewczyny i wypalił coœ w stylu: "bedziesz ze mnš, czy jaki chuj". Efekt jaki był wiecie sami.To tak na marginesie:) Agnes na wielkie słowa przyjdzie jeszcze czas. na razie szukaj okazji do kontaktu z nim, rozmawiaj, czaruj wdziękiem, przecież nie jest skałš tylko facetem, musi zareagować. A jak nie zadziała to wtedy Ty działaj. Chyba że uczucia Cię meczš i musisz wiedzieć teraz i tu, wtedy napisz do niego. Pozdrawiam:)

ja juz powiedzialam tyle razy ze go kocham ze tez sie zastanawiam jak mu to nadal mowic zeby sie niestalo monotonne-przez tye lat te same slowa moga sie stac jak slowo dzien dobry a do tego przeciez nie mozna dopuscic a co prawda to prawda ze niema co sie spieszyc ale z drugiej strony wiem jakie to jest trudne zeby tego niepowiedziec jak sie naprawde cos do kogos czuje ja bedac mlodzsza tez mialam taki problem i sobie radzilam ze za karzdzym razem jak dzwonilam do mojego chlopaka to zanim on odebral to mu mowilam ze go kocham i za kazdym razem zanim przyszedl na spotkanie jak juz sie pokazal na horyzoncie tez mu to mowilam on tego nigdy nie slyszal a ja mialam satysfakcje ze mu to w pewnym sensie powiedzialam...ciesze sie ze niepowiedzialam w twaz bo dopiero puzniej przekonalam sie z kims innym co to byc zakochana kochac i byc kochana glowa do gory
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.