| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| jak mu to powiedziec | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
|
mam problem jak powiedziec dla chlopaka ze go kocham moze najpierw upewnic sie czy on cos czuje a jesli nie co powinam zrobic jak sprawdzic czy cos do mnie czuje
|
|
|
Kup sobie najlepiej gerberę....ma duzo płatków...i tak losowo...kocha nie kocha....itd. aż do oskubania całego kwiatka.
|
|
|
boze! taki temat ostatnio byl! proste jak ....... poprostu powiedz ze go kochasz! moze przeliterowac k...o...c...h...a....s....z! a jak sprawdzic? no tak tego to nigdy nie sprawdzisz. moge sie zalozyc ze niemasz wiecej niz 16 lat skoro zadajesz takie pytania!
|
|
|
Słyszałem kiedy o takim gociu, co podszedł do dziewczyny i wypalił co w stylu: "bedziesz ze mnš, czy jaki chuj". Efekt jaki był wiecie sami.To tak na marginesie:)
Agnes na wielkie słowa przyjdzie jeszcze czas. na razie szukaj okazji do kontaktu z nim, rozmawiaj, czaruj wdziękiem, przecież nie jest skałš tylko facetem, musi zareagować. A jak nie zadziała to wtedy Ty działaj. Chyba że uczucia Cię meczš i musisz wiedzieć teraz i tu, wtedy napisz do niego.
Pozdrawiam:)
|
|
|
ja juz powiedzialam tyle razy ze go kocham ze tez sie zastanawiam jak mu to nadal mowic zeby sie niestalo monotonne-przez tye lat te same slowa moga sie stac jak slowo dzien dobry a do tego przeciez nie mozna dopuscic
a co prawda to prawda ze niema co sie spieszyc
ale z drugiej strony wiem jakie to jest trudne zeby tego niepowiedziec jak sie naprawde cos do kogos czuje
ja bedac mlodzsza tez mialam taki problem i sobie radzilam ze za karzdzym razem jak dzwonilam do mojego chlopaka to zanim on odebral to mu mowilam ze go kocham i za kazdym razem zanim przyszedl na spotkanie jak juz sie pokazal na horyzoncie tez mu to mowilam
on tego nigdy nie slyszal a ja mialam satysfakcje ze mu to w pewnym sensie powiedzialam...ciesze sie ze niepowiedzialam w twaz bo dopiero puzniej przekonalam sie z kims innym co to byc zakochana kochac i byc kochana
glowa do gory
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |