Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Wizerunek Jezusa z Pustynki
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20

Przyjrzyjcie się drodzy forumowicze temu wizerunkowi zgodnie ze wskazówkami ze strony www.nautilus.org.pl w tekscie "Twarz Jezusa z Pustynki" "Spróbujcie popatrzyć na niego z lekko przymrużonymi oczami, starajšc się „utracić na chwilę ostroœć”. Twarz na œcianie nabiera wtedy wyraŸnie... trzeciego wymiaru!"-tak twierdzi autor artykułu http://www.nautilus.org.pl/images/Image1_501.jpg Ja jakoœ nie odnoszę wrażenia trójwymiarowoœci, akle może nie umiem właœciwie spojrzeć:) No a poza tym mamy kolejny, ciekawy zaciek. Co Wy na to?

elche Bardzo trudno właœciwie spojrzeć, by dostrzec trójwymiarowoœć. Na ułamki sekundy udało mi sie....mrugnięcie powiekš i po trójwymiarowoœci. Przez ten chwolkš zauwazyłam coœ ciekawego na czole.....ale nie jestem pewna. Może komuœ uda się !

No ciekawe czy ktoœ da radę cokolwiek wyhaczyć. Ja za zadne skarby nie potrafię:)

Ni chu chu. Niczego nie widze... [%sig%]

Widziałam. Przez chwilę, ale na czole niczego nie dostrzegłam.

No to na razie 2:2 tzn. 2 osoby widziały trzeci wymiar 2 nie...

Ja tez widziałem co nieco, ale po chwili nie mogłem patrzeć, bo ogarnšł mnie jakis nieokreœlony lęk, i byłbymspadł z krzesła. To nie sš żarty!Z tego co widziałęm, to oczy jarzyly sie na czerwono...

na tym zdjeciu widze rozne rzeczy miedzy innymi zasugerowana twarz chrystusa. Ale tam mozna dostrzec wile innych rzeczy zalezy jaka ma kto fantazje i jak długo i w jaki sposob patrzy. Mi umysł przedstwiał rozne obrazy jak dłuzszy czas patrzyłem. A widziałem tam na czole postac ktora tak jakby ucieka przed jakimis 2 osobami z czego jedna ma tak jakby siwa brode i jest w kapeluszu:) po lewej stronie tez widze taka postac a po prawej jakby twarz. mamuska powiedizała ze w lewym gornym rogu widac 2 twarze zwrocone do siebie i ja tez pozniej to zobaczyłem, a wczesniej w zblizeniu widziałem tam jakby kolumna wojskowa lub cos jakby ludzi na koniach. to tak samo działa jak popatrzymy w chmury i kazdy widzi co innego i jesli mu powiesz co widzisz to i on tez to sobie wyobrazi, bo ty mu to zasugerowałes. :) to tyle z moich spostrzezen.

Przyjmujšc zasadę, że nie zmyœlacie;) nasuwa się tylko jeden niezbyt optymistyczny wniosek (zwłaszcza po tym co zobaczył ktosik), zbliżajš się ciężkie czasy, cięższe niż kiedykolwiek. Czekam na więcej takich spostrzeżeń jak te powyższe.

elche Gdy się mruzy oczy , powieki ciężko jest utrzymać bez mrugnięcia.....ale.....spróbuj palcami w kšcickach oczu, przy skroniach rozszerzyć i zrobić " chińskie oczy".....w ten sposób, co prawda doœć dziwny można zobaczyć :))) Momentami ukazuje się trójwymiarowa twarz. Czy to majš być ciężkie czasy, czy nie ? - pewne jest , że istniejš znaki ,niewytłumaczalne znaki , widać nie robimy postępów w rozwoju duchowym żyjšc konsumpcyjnym trybem życia.

Ni hu hu:) wszystko jakieœ zamazane, ale nieważne. Ale pociesza mnie to, że przynajmniej podobny jestem do Niego:)))

Nic specjalnego nie widze. Jak przymruze oczy, to widze wyrazniejszy ten malunek.

Jezu Maria! Mnie te ż lęk ogarnšł, serce mi zaczęło walić jak łomot. Ja widziałm... To było przerażajšce... Widziałam raz jakby sylwetkę kobiety, raz jakby Pan Jezus się œmiał z mœciwoœciš, raz ze szczerego œmiechu, raz jakby był smutny, a raz wœciekły. Bardzo dziwne...

Coœ macie na sercu, jak takie farmazony wam wychodzš. ja widzę wszystko normalnie a co najlepsze to widzę, że oczy majš Ÿrenice i powieki.

O czeœć Koolman, dawno z Tobš nie gadałam :*

Witaj Arwenko :)

oj!!!! coœ z tym adresem jakiœ wirus wchodzi!!! hmm. elche...............

oczadziałeœ duchu?;)

widocznie to był przypadek?-elche

no myœlę:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.