| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Wizerunek Jezusa z Pustynki | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20 |
|
Przyjrzyjcie się drodzy forumowicze temu wizerunkowi zgodnie ze wskazówkami ze strony www.nautilus.org.pl w tekscie "Twarz Jezusa z Pustynki"
"Spróbujcie popatrzyć na niego z lekko przymrużonymi oczami, starajšc się „utracić na chwilę ostroć”. Twarz na cianie nabiera wtedy wyranie... trzeciego wymiaru!"-tak twierdzi autor artykułu
http://www.nautilus.org.pl/images/Image1_501.jpg
Ja jako nie odnoszę wrażenia trójwymiarowoci, akle może nie umiem właciwie spojrzeć:)
No a poza tym mamy kolejny, ciekawy zaciek. Co Wy na to?
|
|
|
elche
Bardzo trudno właciwie spojrzeć, by dostrzec trójwymiarowoć. Na ułamki sekundy udało mi sie....mrugnięcie powiekš i po trójwymiarowoci. Przez ten chwolkš zauwazyłam co ciekawego na czole.....ale nie jestem pewna. Może komu uda się !
|
|
|
No ciekawe czy kto da radę cokolwiek wyhaczyć. Ja za zadne skarby nie potrafię:)
|
|
|
Widziałam. Przez chwilę, ale na czole niczego nie dostrzegłam.
|
|
|
No to na razie 2:2 tzn. 2 osoby widziały trzeci wymiar 2 nie...
|
|
|
Ja tez widziałem co nieco, ale po chwili nie mogłem patrzeć, bo ogarnšł mnie jakis nieokrelony lęk, i byłbymspadł z krzesła. To nie sš żarty!Z tego co widziałęm, to oczy jarzyly sie na czerwono...
|
|
|
na tym zdjeciu widze rozne rzeczy miedzy innymi zasugerowana twarz chrystusa. Ale tam mozna dostrzec wile innych rzeczy zalezy jaka ma kto fantazje i jak długo i w jaki sposob patrzy. Mi umysł przedstwiał rozne obrazy jak dłuzszy czas patrzyłem. A widziałem tam na czole postac ktora tak jakby ucieka przed jakimis 2 osobami z czego jedna ma tak jakby siwa brode i jest w kapeluszu:) po lewej stronie tez widze taka postac a po prawej jakby twarz. mamuska powiedizała ze w lewym gornym rogu widac 2 twarze zwrocone do siebie i ja tez pozniej to zobaczyłem, a wczesniej w zblizeniu widziałem tam jakby kolumna wojskowa lub cos jakby ludzi na koniach. to tak samo działa jak popatrzymy w chmury i kazdy widzi co innego i jesli mu powiesz co widzisz to i on tez to sobie wyobrazi, bo ty mu to zasugerowałes. :) to tyle z moich spostrzezen.
|
|
|
Przyjmujšc zasadę, że nie zmylacie;) nasuwa się tylko jeden niezbyt optymistyczny wniosek (zwłaszcza po tym co zobaczył ktosik), zbliżajš się ciężkie czasy, cięższe niż kiedykolwiek. Czekam na więcej takich spostrzeżeń jak te powyższe.
|
|
|
elche
Gdy się mruzy oczy , powieki ciężko jest utrzymać bez mrugnięcia.....ale.....spróbuj palcami w kšcickach oczu, przy skroniach rozszerzyć i zrobić " chińskie oczy".....w ten sposób, co prawda doć dziwny można zobaczyć :))) Momentami ukazuje się trójwymiarowa twarz.
Czy to majš być ciężkie czasy, czy nie ? - pewne jest , że istniejš znaki ,niewytłumaczalne znaki , widać nie robimy postępów w rozwoju duchowym żyjšc konsumpcyjnym trybem życia.
|
|
|
Ni hu hu:) wszystko jakie zamazane, ale nieważne. Ale pociesza mnie to, że przynajmniej podobny jestem do Niego:)))
|
|
|
Nic specjalnego nie widze. Jak przymruze oczy, to widze wyrazniejszy ten malunek.
|
|
|
Jezu Maria! Mnie te ż lęk ogarnšł, serce mi zaczęło walić jak łomot. Ja widziałm... To było przerażajšce... Widziałam raz jakby sylwetkę kobiety, raz jakby Pan Jezus się miał z mciwociš, raz ze szczerego miechu, raz jakby był smutny, a raz wciekły. Bardzo dziwne...
|
|
|
Co macie na sercu, jak takie farmazony wam wychodzš. ja widzę wszystko normalnie a co najlepsze to widzę, że oczy majš renice i powieki.
|
|
|
oj!!!! co z tym adresem jaki wirus wchodzi!!!
hmm. elche...............
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |