Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
dajcie porade
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13

chcę sobie zrobić minę i wyprubować jš w mojej prywatnej piaskownicy ale nie wiem gdzie można kupić jakiœ ładunek łatwy w detonacjii typu proch?

ciekawie krecisz krecik hehehe to dobre na odcinek bajki z tym czeskim krecikiem . Wiesz lepszy numer jest ze stucznš krwiš , w sklepie albo na przystanku hehe naciskasz papke i balonik nawala krwia jakby aorta pękła biegajac i krzyczac Snajper Snajper mnie trafil aaaaałłłłłłłaaaa hehehe ludzie wtedy masakrycznie w majtki prawie sikajš i nie wiedzš gdzie glowe wsadzic , albo z wnetrzosciami .. taka sztuczna watroba . Podchodzisz w sklepie mięsnym do ładnej kobiety i pytasz sie .. "potrzyma mi to pani na chwile "? dajac kobietcie czesc watroby albo lepiej jelita ktore jak tylko chwyci strzela i rozwija sie rorzucajac po całym sklepie hehehe a ludzie w odruchu szoku zaczynaja puszczac pawie i swiat sie robi kolorowy wtedy . Lepiej zartowac niz zabijac pomysl o tym ;)

a Koran juz masz? ;) . Nie wiem jak ci pomoc, ale mam kilka pomyslow. 1. Znajdz kogos kto zbiera niewypaly i wydobywa z nich material wybuchowy. W Polsce niektorzy trudnia sie tym amatorsko , ale za to w Rosji z tego procederu utrzymuja sie cale wsie . Nawiaz kontakt i wez troche waluty na lapowki dla zolnierzy i milicji kontrolujacych przemytnikow. 1a. Sam poszukaj takich niewypalow. Mozesz zakrasc sie na poligon np. w Drawsku Pom., tuz po skonczonych manewrach;). 2. Pogadaj z lokalnym przywodca gangu , moze zalatwi ci namiary goscia , ktory obsluguje wieksze gangi w bron. 3. Zlokalizuj najbliszy magazyn wojskowy i sprobuj przekupic kilku trepow. Tutaj przyda ci sie znajomosc bylego wojskowego , najlepiej oficera. W Polskich filmach gangsterskich , w ktorych czesto role grywal znakomity aktor Marek Kondrat taki numer przechodzil dosyc latwo. 4. Nawiaz kontakt z polskimi zolenierzami na misji irackiej. Moze cos przeszmugluja - maja doswiadczenie ;) 5. Podaj sie za ministra obrony narodowej jakiejs republiki bananowej (Fakt udowodnil 100% skutecznosc takiego zagrania ;p) i nawiaz kontakt z pracownikami WSI. Oni lubia nielegalny handel bronia , a ze teraz maja ich wyrzucic na zbity pysk , beda sklonni do zabezpieczenia swoich niepewnych emerytur:)

A nie lepiej zamiast składac sie na mine kupić kilka lizaków, i z kolegami iœć kopać doły w piaskownicy zamiast jš wysadzać? [%sig%]

I zmień sobie ksywe na wiktora. [%sig%]

Ty kret w młodoœci chyba miałeœ podobne zdarzenie http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/na_sztorc.jpg

My to mielismy taki skladzik prochu na podworku po Niemcach. Zawsze na Wielkanoc chlopaki sypali ten proch do puszek. Szczelnie zamykali i wystarczylo na to rzucic kamien zeby wspaniale wybuchlo. Nikt na tego prochu nie zabieral ani nie zabranial z niego strzelac. To byl taki bialy klejacy sie proszek o bardzo specyficznym zapachu, ktory do dzisiaj pamietam. Takie byly lata 50-te i 60-te.

ale ja mam takš starš piaskonicę 2m kwadratowe i ona mnie holernie wkuza i chcę jš wysadzić dla zabawy

Gosiu to ty ile masz lat? 50, 60?

Patent mojego brata 1)Kupujesz kilka paczek petard 2)Odcinasz końce 3)wysypujesz proch. Po jakiejœ godzinie takiej roboty masz tego ok 100 gram. :) Pozdrawiam

Serena czy aby pani pielęgniarka wie co ty tu wypisujesz na kompie . http://www.kartki.rysunki.pl/kartki/46/52.jpg

A gdy odwiedzasz brata(zdj.poniżej) na oddziale męskim często miewasz dziwne doznania . http://img203.echo.cx/img203/9889/wariat1da.jpg

Do wysadzania dobry jest amonit (kruszšcy materiał wybuchowy). Jak byłem mały to bawiłem się jeszcze nadmanganianem potasu z pyłem aluminiowym. Możesz też zrobić sobie czarny proch - mieszasz saletrę potasowš z węglem drzewnym i siarkš (w jakich proporcjach zapomniałem). Ale mam ksišżkę pt. "Tysišc słów o materiałach wybuchowych i wybuchu".

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.