| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| OOBE - ciąg dalszy | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 286 |
|
Ciąg dalszy poprzedniego topca OOBE założony na prośbe jednego z uczystników forum któremu się wolno ładuje. ; )
|
|
|
Ah, to jest efekt alcji ! Zapomniałem chodzi o pogubienie świadomośći - kierunek patrzenia. Jednak zdarza się b rzadko i miażdżąca większość ludzi wcale tego nie doświadcza. : ) Pozdrwiam
|
|
|
Rozumiem Twe obawy.Co masz na myśli, mówiąc o wypowiedziach z TV?,bo nie wiem o co chodzi.-cze.
|
|
|
Duchu, czy tobie się coś takiego przytafiło? Czy byłeś we właściwym świecie astralnym (czy miałeś projekcję? jest różnica między oobe a projekcją astralną). Dobra mniejsza z TV...to nie takie ważne...policz od dołu (nie licząc tego postu) pięć moich postów, w 5 o tym napisałam, ale nieważne...
|
|
|
Panowie i panie, u mnie nastąpił przełom. Rzuciłem fajki, i przestawiłem się na dietę wysokotłuszczową [dr. Kwaśniewski się kłania, tylko trochę bardziej dopasowana do warunków spartańskich]. obecnie co noc gdy kładę się spać trenuje OBE. Efekty są zadziwiające praktycznie zero skupienia, zero rozluźnienia, 15 sekund i zapadam się w sobie potem coś jakby świt, blask przed oczami i tak jakbym dostał pałą przez łeb wszystko znika a w uszach pozostaje lekkie dzwonienie. Czuje się tak jakbym był obłokiem gazu który przywiera od wewnątrz do klatki piersiowej. I mimo, że nie udało mi się wyjść to postępy są ogromne, a to uczucie jest odjechane
|
|
|
Stwórzcie ciąg dalszy 2 bo znów się postów nazbierało... :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 286 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |