| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| pali kompurtery i uszkadza elektryczność w całym bloku - Kim jest? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7 |
|
Można to uznać za przypadek... ale ja nie wierzę w przypadki.
Znam osobę która bardzo dziwne oddziaływuje na wszystkie sprzety zanjdujšce sie w pobiżu niej. Ot np.
Telewizor nie odbiera gdy do niego podchodzi.
Prawie zawsze piszczš na niš bramki w sklepie (chociaz nic z nich nie wynosi).
Wideo nie chce odtwarzać kaset
Ostatnio nawet "spaliła" komputer.
Wydaje mi sie też że była zwišzana z czasowym brakiem pršdu w całym swoim bloku
to tylko kilka przykładów, mogłabym przytoczyc ich o wiele więcej.
Chciałam zaznaczyc, że te zjawiska zdarzaja się często gdy jest zdenerwowana.
Osoba ta wie o swoich "umiejętnociach" lecz nie potrafi ich kontrolować (choć czasami gdy sie skupi uda jej sie co rozwalić).
Czy jest wiecej takich ludzi?
Jak ich sie nazywa?
Lub jak okrela się ta "zdolnoć"?
|
|
|
ja bym szedł do nie do wiary!!
A jaki czas temu czytałem prace magisterskš napisanš na przykładzie pewnej pani która psuje urzšdzenia do ekg jak jš podpinali w szpitalu.
|
|
|
Ja z kolei naprawiam komputery, gdy się do nich zbliżę. Koleżanki w pracy twierdzš, że to dlatego, że komputery się mnie bojš, odpowiadam że mnie lubiš. Poza tym informatykiem jestem.
Kiedy głupio było, gdy w MediaMarkt wzbudzałem po kolei bramki obok których przechodziłem. Zaczšłem się tłumaczyć, że jestem pewnie napromieniowany, bo jestem informatykiem. Następnie powiedziałem ochronie, że mam taki specjalny dysk magnetyczny wykonany w technologii kosmicznej pod zegarkiem (ADR Protect).
Ale tak na prawdę to "zły dzień" miałem, tzn. jaki taki nakręcony byłem. Czasem bywa jeszcze gorzej - bywa, że ludzie przy mnie majš problem z myleniem (wzrok majš jaki nieprzytomny), niektórzy się mnie bojš już z daleka i mój wzrok powoduje, że się odwracajš.
Na szczęcie to wszystko zdarza się rzadko - wtedy, gdy mam jakie dłuższe i intensywniejsze przemylenia i mało pię.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja myslem ze po prostu odpowieć jest tryfialna. Ta osoba ma po prostu metolowom plytke w glowie i przez to sie wszystko psóje.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |