Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy boicie się Nowego Ładu Świata ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

Tak? Mogę to sobie wyobrazić. Z pewnoœciš zadajecie sobie pytanie, jak teraz wyglšdać będzie Wasze życie. Jeżeli œwiat podlega nieustannej kontroli, a iluminaci za wszelkš cenš dšżš do osišgnięcia własnych celów, jaki sens ma życie? Jaki sens ma praca, wychowywanie dzieci? Przecież będzie coraz gorzej... Ale czy nie musi być gorzej, aby ludzie, aby kraje "pierwszego œwiata" otworzyły wreszcie oczy? Jakie sš cechy nowego ładu œwiata? - bezgotówkowy obrót pieniężny - pobieranie odcisków palców i skanowanie Ÿrenic - zastšpienie korespendecji listowej pocztš elektronicznš (e-maile i sms-y) - stała kontrola kamer, tatuowanie laserowe i wszczepianie podskórnych chipów - satelitarne namierzanie ludzi...

Nowy ład œwiata ma kilka warstw. Istnieje warstwa masońska, chcšca zrealizować własne cele. Nie jest to jednak warstwa najwyższa. Po dokładnej analizie wielu zjawisk i wydarzeń w historii œwiata muszę stwierdzić, że ponad masonami jest co najmniej jeszcze jedna warstwa 'spisku'. Każda z warstw realizuje własne cele, wkomponowujšc cele warstw niższych w swoje własne. Wniosek: ta warstwa nie jest ludzka. Jaka jest, czyja, jakie sš jej cele - domyœlacie się pewnie. Pzdr

To Ufici ! Przyznaj się.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Nie przyzna sie, bo wtedy jego plan szlag trafi ^^

proszę o kontynuację....:P
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.