Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ufo wymówką
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

Radiowy system LMRS, zainstalowany niedawno w amerykańskiej ambasadzie w Ottawie, stał się przyczynš incydentu dyplomatycznego. Częstotliwoœć pracy systemu (390MHz) pokrywa się z częstotliwoœciš pilotów do drzwi garażowych, w zwišzku z czym ambasada nieustannie otwiera bramy garażowe w promieniu 40km. Oficjalny protest w tej sprawie złożyli już na ręce ambasadora amerykańskiego dyplomaci z innych okolicznych placówek, a także zwykli mieszkańcy Ottawy, którzy od jakiegoœ czasu nie mogš korzystać ze swoich garaży. O podobnych wypadkach w okolicy amerykańskich baz lotniczych donosiły już jakiœ czas temu tamtejsze media, jednak wówczas sprawę zrzucono na barki UFO. I oto z takich rzeczy robi się bzdury typu strefa 51 itp :P 4press

A kto moj garaz przez tydzien otwieral, jak w moim miescie nie ma ambasady amerykanskiej ? Tak silny prad sie wytwarzal, ze nawet zerwal klodke zabezpieczajaca i to na naszych oczach.

HAARP.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.