Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Wylatowo
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

Im więcej słucham na temat Wylatowa tym bardziej sceptycznie jestem do tego nastawiony. Jednak zastanawiajšc się głębiej ekipa, która wydeptuje pola musiałaby być doskonale zorgazowana. Podobno armia się interesuje tym co dzieje się na polach w Wylatowie, jeœli to prawda to coœ jednak tam musi być dziwnego. Wniosek jest jeden - ktoœ te znaki w jakiœ sposób wykonuje, ale w œciœle okreœlonym celu. Może to być badanie reakcji ludzi na zjawiska niezwykłe lub po prostu czerpanie korzyœci finansowych z masowej turystyki. Długo myœlałem jak można szybko takie piktogramy wykonać mechanicznie, lub za pomocš jakiœ zmyœlnych narzędzi - np długiej rury (2-3 m). Kolega mi zarzucił, że ciężko by się jš transportowało, ale przecież można jš zrobić z kilku kawałków. Takim narzędziem wykonanie kręgu o 6 m œrednicy zajmie parę minut. Co wy na to?

idziesz ostroznie na pole z jakims kumplem, spokojnie, zeby xa bardzi sciezki nie bylo widac.. bierzesz sznurek i jakas deske,.. stajes w jednym bunkcie a kumpel bierze deche i zaczyna krazyc wokol Ciebiebedac kontrolowanym dlugoscia napietego sznurka trzymanego przez Ciebie.. on chodzi w kolko a ty co chwile troszke popuszczasz sznurek zeby powiekszyc promien okregu, po ktorym on sie porusza.. potem przechodzicie i robicie obok drugie kolo, fajny efekt jest jak zrobisz go idac w druga strone tzn. pierwszy okrag zalozmy ze wskazowkami zegara a drugi w druga strone.. ale bardziej zlozone piktogramy, to juz wyzsza szkola jazdy..

Dobre moze kiedys spróbuje=)

Majk daj znac, czy się udało

Oki;-)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.