Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pozdrowienia od Ariela....
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17

Za moim posrednictwem, Ariel pozdrawia wszystkich Forumowiczów.... Jego milczenie spowodowane jest poważnš awariš komputera.... Jak wszyscy, mam nadzieje, ze awaria zostanie szybko usunięta....:))))) Poza tym, Ariel czuje sie dobrze i troszkę odpoczywa od klawiatury........

Dziekuje za pozdrowienia i zycze milego wypoczynku !

Wzajemnie....pozdrowienia dla Ariela ! Coœ mi się wydaje , że " wulkan" wybuchł lawš ! :))))))))))))) Byle nie za długo ten przymusowy odpoczynek.....jakoœ niemrawo na forum się zrobiło. Pozdrawiam :) Remigius

dokładnie tak ;)))

wracaj Aurelu, nasz Vernyhoro jak najszybciej na "Ejsi/Tajne"...z tysišcami barwnych hologramów i wizji przedstawiajšcych naszš przyszłoœć...

Wracaj wracaj Aurelu bo jestes jedna z najlepszych i zaprawde najciekawszych osob na tym forum :) pozdrawiam

Niezapominajki Sš to kwiatki z bajki. Rosnš nad potoczkiem, Patrzš modrym oczkiem. Gdy się płynie łódkš Œmiejš się cichutko I tak szepczš skromnie Nie zapomnij o mnie... Powodzenia, Aurellu

hello arielku pozdrowki od aski i baski:)))wracaj bo bez ciebie tu jakos pusto. the truth is out there...

Pozdrawiam również Arielu:)Zycze ciekawych przemyslen w realnym swiecie i ... powrotu z nowš energiš!

no, napraw komputerek bo czeka Cie praca, przepowiednie na 2006 !! pozdr

Wracaj, wracaj! [%sig%]

Matka rodzi, ojciec wychowuje, szkoła uczy, policja morduje!!!!!!! CHWDP

Miki, a to apropos czego? Do tego zdaje się, że pomyliłeœ skrót... Pozdrawiam

Jaki skrót? O co ci chodzi? CHUJ sie pisze przez "CH" jak nie wierzysz to sprawdz w słowniku lub sie spytaj polonisty.

Pozdrowienia i powodzenia! :)

Pozdrów go odemnie ::))) Pozdrawiam Igor

Dziękuję Pięknie Remigiuszu za przekazanie mych Słów oraz raz Jeszcze Wielkie Dzięki za ... ( Ty wiesz , za co) :-):):):) Igorze , Scoop .. napisałem na 2006 na przepowiednie 2005 wrózbe ;) , Mim Dziękuje , Gaterz również , Wycręt czarodzieju języka hehe tobie również :) , Beatko , Agusiu . Infected ;) Strumyk piłkarski Mistrzu :D i all pepole :):):):) Jak juz będę się żenić to walcie prosto w góry hehe do Murzsichlu .. termin podam w odpowiednim czasie gdzieœ okolo 2006 /07 roku ;-) żartuje ale kto to wie , ile żartów ile prawdy niesie słowo pisane hmm .. ps apropo z wrozba o CHAOSIE na 2006 to chyba chodzilo o Francje . Zaznaczam "chyba" , ale czas pokaze czy Te chyba było "Chyba" czy Nie - Chyba" :):):):):):) Miłego !!!!! i Miłej Niedzieli http://aurell.fm.interia.pl/Fotki/llll.JPG Pozdrowienia:):))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.