Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Ideał kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 51

Kobieta jest ucieleœnieniem boskoœci, dlatego też jest tajemnicš i niewyobrażalnym cudem. Reprezentuje sobš boski aspekt ciepła, przyjemnoœci, opieki i oddania. Jest królowš każdego domu, jego blaskiem. Kobieta, wcielenie boskiej energii. Jakże wspaniała jest jej natura! Ileż ma w sobie wyrozumiałoœci, cierpliwoœci i miłoœci i ciepła! Rzadko który mężczyzna potrafi jej dorównać. Wnosi radoœć i szczęœcie do swego domu. Kobieta kochajšca swego jest kwiatem rozsiewajšcym niepowtarzalny zapach, klejnotem, którego blask oœwietla całš rodzinę. Kobieta o takich cechach to bez wštpienia bezcenny skarb. Jest ostojš domu i stylu. To ona utrzymuje dom przy życiu. Kobieta winna dšżyć do poznania siebie i w każdej chwili by㠜wiadoma swej jednoœci z Wszechœwiatem. Powinna zawsze przejawiać pragnienie połšczenia się z boskš œwiadomoœciš. Jej mowa jest łagodna, kojšca i słodka. Wyraża się w miłoœci . Dla niej jest to bowiem najlepszy sposób realizacji siebie.

Dariuszu, co to za mieczyk? bo typowa katana to chyba nie jest.. swoja droga, znasz tajnkiki sztuki kenjitsu? :> :)

Masz przecież linka. Nie znam.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Taaa...a ja odkad pamiętam dażyłam do ideału, do spotkania ,,faceta idealnego,,..i wiecie co?....On był przy mnie, tyle, że w roli przyjaciela i nie patrzyłam tak na niego.......niedawno dostrzegłam...i jestem szczęœliwa. Tak po prostu, najzwyczajniej w œwiecie SZZƌLIWA. Całuski dla wszystkih szczęœliwych:*!!

ideal? niebrzydka, nieglupia, nieprozna, kochajaca.. to uniwersalny przepis na idealna kobiete ;) bo czegoz wiecej chciec? :D

Chyba wszyscy mezczyzni zadowoleni sa z kobiet wiernych !

Mój ideał kobiety to istota jednoczeœnie kobieca i męska, pełna miłoœci i energii, wesoła - czyli coœ jak ja.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Moim ideałem jest kobieta bardzo kobieca, delikatna i wrażliwa, no i oczywiœcie aby była ładna ;) Lubie brunetki, choć ostatnio mam do nich bardziej pecha niż szczęscie. Teraz sie z takš laseczkš umowilem, zobaczymy co z tego wyniknie. Jest zajebczasta :D

Jak " amazonka" ? :))))))

Koolman, a co z tš w której się zakochałeœ od pierwszego spojrzenia??? :) ?

aga Koolman wejrzał, spojrzał i dojrzał :)))

mój ideał kobiety to mandaryna, konkretna przynajmiej
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 51
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.