Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kolor aury
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

Jak sšdzicie, czy kolory aury okreœlane na podstawie: - numerologii - metod zwišzanych z wizualizacjš - dotyczšce "rozwoju duszy" i umiejscowienia w grupach dusz majš coœ ze sobš wspólnego? Bioršc przykład wg numerologii dajmy 4... ma ona kolor zielony. Szczególnie przychylne jej sš za to 4, 6 i 7... Patrzšc na to pod kštem rozwoju duszy i grup dusz, które miałyby wspólny kolor... to powinna być tu mowa tylko o 4... tylko o kolorze zielonym... Wiec jak to się dzieje, że właœnie 6 i 7 mogš wydawać się bardziej "bratnimi duszami"... mimo, że wg numerologii powinny mieć inny kolor, a więc przynależeć do zupełnie innej grupy dusz...? Co wiecie zatem o kolorze aury, o jej wyznaczaniu, o jej znaczeniu, o zwišzkach z rozwojem duszy...? Czy coœ w tym jest? Zapraszam do tematu.

Czy " bratnie dusze" majš ten sam numer ....czy odrębne tez występujš ?

Majš ten sam kolor aury grupy dusz. Jeœli zatem numerologia okreœlałaby kolor aury... powinny mieć ten sam kolor... Ja sama nie jestem przekonana do tego, że w grupach dusz sš osoby o tych samych numerach... Stšd ten wštek... Oznaczałoby to, że w każdym kolejnym wcieleniu mielibyœmy "wyšszy numer" co oznaczałoby stały rozwój duszy... i zmianę koloru aury...

To byłoby zbyt proste :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.