Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Bransoletka magnetyczna
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16

Widziałam bransoletkę, w którš było wmontowanych 6 magnesów. Ciekawe czy ktoœ z Was ma cos takiego? Jaki może być wpływ noszenia jej na organizm? Sandra

Zapewniam, że żaden. Pole magnesów stałych, choćby tych najsilniejszych, jest zbyt małe, aby mieć znaczšcy wpływ na reakcje fizykochemiczne w ludzkim organizmie. Możesz sobie takš nosić, ale szkoda kasy. Lepiej kupić coœ ze srebra i bursztynu. Koszt podobny, a wyglšd .... wiadomo.

taki magnes to ci tylko zepsuje komurke nic więcej

chociaż był taki przypadek że żyjšcemu kosmitkowi zdjeli dziwnš branzoletke i zdechł.

bo pomyslal ze go zniewolili ;) i umarl z przerazenia :P

A czy Pieœcień Atlantów ma jakiekolwiek dzialanie (w porównaniu z bransoletkš magnetycznš)? To przecież zwykły kawalek metalu. Jak dla mnie wštpliwe jest aby on mógł w jakikolwiek sposób oddziaływać na człowieka. A może się mylę?

Noœ co chcesz, może być nawet kula u nogi. Kula, zwłaszcza bardzo ciężka(np. ołów) może mieć zbawienne działanie. Zwłaszcza, gdy jest przytwierdzona do nogi zdegenerowanego osobnika. Tobie polecam eleganckš bransoletkę lub skromny pierœcionek. Może być atlantów, wikingów, złoty lub srebrny. Jaki ci się spodoba. Pa !

Wy sie lepiej zastanowcie, czy te sprzedawane bransolety nie maja wtopionego jakiegos czipu ? Przyszlo mi to do glowy, bo w USA wiezniowie, ktorzy wyszli na wolnosc maja zakladane bransolety dzieki ktorym sa monitorowani dzien i noc. Moim skromnym zdaniem istnieje taka teoria, ze kontrolowanych ludzi jest coraz wiecej. Zeby ta kontrole rozszerzac, to trzeba jakos zaczac tych ludzi znakowac. Kupowane rozne precjoza moga miec wtopione czipy.

gosiu, po co wszczepiać ludziom czipy, lub montować je w jakichœ ozdobach skoro każdego można kontrolować haarpem??

Wydaje mi sie, ze HAARP ma inne przeznaczenie. HAARP, to jest bardzo tajna misja, ktora reguluje populacja na Ziemi i napedza gospodarke na Ziemi. HAARP przeprowadza tez badania. Wydaje mi sie, ze HAARP nie ma czasu i nie moze - nie jest w stanie zajmowac sie na stale zbyt duzo iloscia ludzi. Ludzi jest ponad 5 miliardow. HAARP dziala na swoich falach i ma ograniczona ilosc "pacjentow" w ciagu doby. To jest bardzo tajna misja !!!!! Sa prywatne korporacje, ktore dla roznych celow zajmuja sie monitorowaniem ludzi. Taki Raytheon zatrudnia 600 tys. ludzi, ktorzy zajmuja sie monitorowaniem stalym jakiejs grupy ludzi. Placa im rzady np. za monitorowanie wiezniow lub osoby prywatne za monitorowanie siebie lub swoich zwierzat. Oni dzialaja na czipach. Czytalam o nich w Gazecie Wyborczej, ze tez moga powodowac choroby. Takie bylo zdanie. Nawet nie wiem, czy zachowalam ten artykul. Musze sprawdzic. HAARP dziala bez czipow, ale moze moze zwiekszyc swoje moce przerobowe dostosowujac sie do innej czestotliwosci, ktora bedzie dzialala na ukryte czipy. Taka jest moja teoria. W kazdym razie bedzie zawsze chodzilo o to zeby ludzie byli nieswiadomi, ze ktos moze nimi manipulowac.

A co to pierœcionek wikingów?

no to jak haarp nie może działać na dużš iloœć ludzi to czym się tak podniecać, a ilu może na raz kontrolować? Bo jak jak𜠜miesznš liczbę to przejmowanie się haarpem jest jak uważanie aby nam na głowę nie spadł meteor.

Wlasnie nie wiemy, na jaka ilosc ludzi moze dzialac jednoczesnie ? Jednego jestem pewna, ze dziala rotacyjnie. Powoduje chorobe lub smierc i zajmuje sie kims nastepnym. Loteria !!!

Sš robione zdjęcia np. pierœcienia Atlantów w polach wysokiej częstotliwoœci i zdjęcia człowieka noszšcego taki przedmiot. W SGGW (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego) badajš wpływ różnych symboli i kształtów na wzrost roœlin i wiadomo już, że np. piramidka działa. Sam noszę pod zegarkiem jakiœ polski magnetyczny wynalazek, który dostał złoty medal na targach w Tokio i w Nowym Jorku. Kilka minut po założeniu zegarka z tym dyskiem na rękę odczułem silny ból, który po następnych kilku minutach ustšpił i poczułem się œwietnie. Koleżanka powiedziała, że po zabiegu ultradŸwiękowym na ręku, ma bardzo podobne objawy. Ale ona musiała chodzić na te zabiegi codziennie przez jakiœ czas, a ja zegarek zdejmuję tylko do spania i kšpieli i nie przeszkadza mi już buczenie generatora, ale czasem wzbudzam bramki w sklepach.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A opisz dokladniej to co masz pod zegarkiem?

http://sklep.tarotnet.pl/product_info.php?products_id=3536&osCsid=f801b4fd0f2881c327efb69187e848c1 http://www.drnatura.pl/adr_protect.htm http://www.vivien.pl/vivien/adrprotect/adrprotect.htm

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.