Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
BWGen
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

Co myœlicie o czymœ takim jak BWGen? Czy to naprawdę działa? Czekam na opinie :)

a co to jest? <:)

Brain Wave Generator. Coœ jak Hemi Sync.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dziala , przeciez to nie jest paranormalne, ze program generuje dzwieki. Mysle, ze pomaga troche w koncentracji ale to zalezy tez od czlowieka...no i zawsze moze dzialac dzieki autosugesti:P

No, a np. to niby przyspieszajšce uczenie się też pomoże? :> Bo wiesz...nie chcę próbować bez pewnoœci

BvGen, działa, ale żeby zadziałał jak potrzeba sprzęt odsłuchowy musi być najwyższej klasy, (słuchawki typu zamkniętego- najwyższych lotów[KOSS, SENNHEISER]) inaczej lipa:) pozdrawiam

Jak ktoœ się zna na pršdzie to proponowałbym zrobienie generatora fal elektromagnetycznych którym możnaby dostrajać mózg do wybranej częstotliwoœci pracy. Bardziej bezpoœrednia metoda, bo BWgen ma po drodze uszy, a jak komuœ słoń stanšł na ucho to lipa.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Jasne, ze dziala ! I wcale nie potrzeba bawic sie z pradem wystarczy zalozyc sluchawki skroniowe, badz inne. Dobrze sie zachowuja obrecze rezonancyjne czy rezonansowe, rezonatory. Ja uzywalem nawet obreczy ceramicznych. Wazne jest jak do tego sie podchodzi o co sie chce uzyskac. pozdrawiam sluchawki skroniowe ;) [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

http://imgserv2.polter.pl/sub/bw11866.jpg wiadomosci.gazeta.pl Nowy typ słuchawek IAR 16-06-2006, ostatnia aktualizacja 16-06-2006 15:46 Do japońskich sklepów trafiły słuchawki, których nie zakłada się na uszy. Wykorzystano w nich przewodnictwo kostne dŸwięku. Słuchawki nowej generacji zamiast do uszu przylegajš do skroni. Dzięki temu dŸwiękowe wibracje trafiajš poprzez koœci do receptora słuchu. W przeciwieństwie do tradycyjnych słuchawek, sprzęt nowej generacji nie wprawia w drgania błony bębenkowej. Nie narażajš zatem uszu na zbyt głoœne dŸwięki, nie nadwerężajš słuchu i nie powodujš jego osłabienia. Poza tym, nie zakrywajšc uszu, słuchawki te nie blokujš dopływu innych dŸwięków. Dlatego można jednoczeœnie słuchać muzyki i tego, co dzieje się w otoczeniu. Słuchawki nowej generacji kosztujš 14,5 tysišca jenów, czyli równowartoœć 400 złotych. Sš przeznaczone do przenoœnych odtwarzaczy dŸwięku, ale w nieodległej przyszłoœci majš zostać przystosowane do wykorzystania w telefonach komórkowych. [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Dziala juz mi uszy odstaja

ma ...mamo stanšl mi ..generator:)))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.