Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wróżba - tarot marsylski
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Witam wszystkich, zapewne mnie znacie z forum zaklęcia. Jeżeli ktoœ potrzebowałby porady, chciałby zobaczyć co mówiš karty na temat jego życia prosze pisać. Co 10 osobie wróże za darmo! Wróżbę wysyłam w postaci maila formatu Word około 4 stron. Piszcie jeżeli macie kłopot, wróżba to jedynie 10 zł, [%sig%]

a jaki jest twój adres emeil????? Miriam?

mighdalnunaja@02.pl jeżeli macie jakiœ problem piszcie... [%sig%]

wszystko o miriam ;)

witam od 3 lat mieszkam za granica w sumie niemoge narzekac mam super synka i po nieudanym malzenstwie spotkalam kogos z kim mi jest dobrze jednak czesto mysle o moim bylym chciala bym wiedziec co tam mowia karty co mi jest pisane ktory z nich bo nie chciala bym popelnic bledu kiedys wrozka powiedziala mi ze napewno bede z bylym dlugo to potrwa ale tak mi jest pisane ta mysl mnie przesladuje bardzo prosze o odpowiedz pozdrawiam

Droga miriam jak widze wierzysz we wróżby, wiec podejżewam, że prowadzisz luksusowe życie, pełne dostatku i szczeœcia, bo taka osoba jak ty napewno sobie przewidziała przyszłoœć i omineła wszystkie możliwe nieszczęscia. Zycie sie odwdzieczy, jak nie na ziemi to póżniej, wiec pamietaj co robisz i kontroluj to !!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.