Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Szukam tarocisty, wróża!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10

Potrzebuje pomocy w moich sprawach emocjonalnych, jestem otwarty na takie niekonwencjonalne metody. Mam nadzieję, że ktoœ mi pomoże... proszę o kontakt!

lepiej przemysl problem jeszcze raz-to jest bardzo niekonwencjonalna metoda w naszych czasach...

tutaj go nie znajdziesz już raz próbowałam i bez rezultatów

witam jezeli potrzebujesz pomocy chętnie ci jej udziele, napisz na maila mighdalnunaja@o2.pl. Na tym forum wróżę doœć długo i możresz mi zaufać, pozdrawiam Cię [%sig%]

jestem dostępna od poniedziałku gdyż dziœ muszę jeszcze wielu osobom postawić karty. Na razie trzymaj się i pamiętaj,że nie ma sytuacji bez wyjœcia. [%sig%]

http://www.forumowisko.pl/uploads/av-4503.gif Kochana Miriam przesyłam Znak Peace ! ! ! Dzięki za tamte karty , powoli zaczyna się spełniać ;) Pisssss ... Mocno Tulę Dobrš Wróżkę :-)

pozdrawiam Cię serdecznie Aurellu, miło mi naprawdę to słyszeć, Œciskam Cię mocno [%sig%]

nie wiem czy mi ktoœ odpowie ale potrzebuje Miriam byœ mi odpowiedziała czy na te drugie pytanie które zadałam, no wiesz będe mogła się starać czy nie ma sensu? to dla mnie ważne. dziękuje za wszystko i tak mi już pomogłaœ.

Miriam... więc... proszę o pomoc :) Jak mam się z Tobš skontaktować?

mighdalnunaja@o2.pl Lub jak wolisz gg 6455611 [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.