Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
The Conet Project - tajne stacje radiowe
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13

The Conet Project, to jest temat o roznych przekazach w eterze, ktore pochodza z nieujawnionych stacji radiowych. Tych stacji jest bardzo duzo - setki. Jest nadawana muzyka i glosy w roznych jezykach. Mozecie tego posluchac na tej stronie : http://www.archive.org/audio/audio-details-db.php?collection=irdial&collectionid=ird059 Sa rozne podejrzenia na temat nadawania tych glosow. Niektorzy twierdza, ze robia to agencje wywiadowcze, niektorzy mowia, ze to UFO. Nikt nie wie nic pewnego i wszyscy prosza o jakas wskazowke. Ten saznisty artykul w "Woshington Post" Stara sie cos wyspekulowac : http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A35647-2004Aug2.html Ten temat zapodal ktos na forum "Top secret" z zapytaniem, co o tym wiemy i co myslimy na ten temat? Ja posluchalam tych nagran i napisalam na forum, ze ja jestem pewna, ze sa to glosy, ktore przesylaja ludziom do glowy. Nadaja je 24 godziny na dobe w roznych jezykach. Sa to powtarzajace sie sekwencje. Takie cos slysza wlasnie ludzie, ktorzy maja glosy w glowie. Z tych ludzi robi sie wariatow. Sporo tych ludzi pisalo do mnie. Oni rozumuja zupelnie normalnie, ale przez te glosy wmawia sie im schizofrenie i szpikuje sie ich lekami. Czesto sa to ludzie bardzo inteligentni, ale w ten sposob odsuwa sie ich od zycia publicznego, od studiow, od wszelkich kontaktow. Zabiera sie im wiarygodnosc. Takich ludzi w samej tylko Polsce sa tysiace. Z chwila kiedy biora leki, to glosy znikaja. Ja tez mialam takie glosy kilka lat temu, ale wtedy jak bralam leki. Widocznie HAARP chcial mi pokazac, ze glosy przesyla kiedy chce. W kazdym razie ten facet z forum zniknal jak ja to napisalam, Podal temat i zniknal. Moze Wy bedziecie mieli swoje koncepcje, jak glebiej poznacie temat ? Jeszcze jeden link na ten temat : http://www.irdial.com/conet.htm Niestety, na polskich stronach temat w ogole nie istnieje.

Gosiu, to bardzo ciekawe, coz moge dodac ok 2 miesiace temu nawiedzaly mnie telefony, myslalem z poczatku ze ktos sie nie moze dodzwonic, pozniej ze ktos sobie robi jaja, zazdzwonilem do tepsy, na policje z prosba o ustalenie numeru, ktory do mnie wydzwania(ok 50 razy w ciagu dnia i nocy) odpowiedz przyszla szybko: Pod Panski numer nikt nie dzwonil od 3 dni.... podziekowalem...... do tej pory wraz ze znajomymi sie zastanawiam co to bylo....

Miałeœ uszkodzony telefon. Dzwonek to tylko objaw złego działania programu w telefonie komórkowym, lub przesłuchów ew. zwarć w linii telefonów stacjonarnych. To wszystko.

HAARP Cie testuje ;)

He he ! Dobre. :) \ / o | o \_/

Operatorze Forumowy z telefonami to ja mialam rzeczy tez niesamowite. Dzwonilam do Polski a adzywaly sie Wlochy lub inne panstwo. Mialam telefony do domu i ktos mnie stale wyzywal i sie wylaczal. Tez sie naganialam do telefonu, bo ciagle ktos dzwonil. Rozlaczaja mnie. Nie moge sie dodzwonic bo jest ciagle sygnal zajetosci. Jak prosilam kogos innego zeby ze swojego numeru dodzwonil sie pod zajety numer, to sie okazywalo, ze ten numer wcale nie byl zajety. Dodzwaniam sie i slysze glosne czyjes rozmowy i nie moge rozmawiac. Przy niektorych wyrazach telefon mi sie wylacza. Cala epopeje moge napisac na temat telefonu. Twoj przypadek jest tez niesamowity strasznie utrudniajacy zycie. Robia juz w tej chwili z ludzmi co chca !!!! Ludzie sa szykanowani i torturowani na tysiace roznych sposobow. Jezeli sie komus wydaje, ze ma spokoj, to za godzine juz go moze nie miec !!!

Błšd w Matrix-ie. Gosia - bierz leki. Mój wujek ze Szwecji jak nie bierze, to mówi że SB (lub UB) go œciga albo, że jakaœ Szwedka na niego donosi do socjalu - póŸniej mu przechodzi.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Goska, był kiedyœ taki film s-f w TV, jak to kosmici opanowywali ludzkie mózgi. Ludzie byli posłuszni jak roboty. Główny bohater znalazł na to sposób i zakładał sobie na czachę takš niby siateczkę ze srebrnych drucików. Tobie też to polecam. Po myciu głowy i zawinięciu włosów na wałki załóż takš siateczkę, a żaden HARP cię nie dopadnie. Jeœli trzeba, przyczep siateczkę do uziemienia grubym drutem. To cię ochroni(przynajmniej twojš głowę) nawet przed atakiem z działa mikrofalowego dużej mocy. Pa !

hahaha a ja mam rozwiazanie ;D wlasnie dzis przed prognoza pogody w tvp zostala wyemitowana reklama tabletek "meteo" jezeli zle sie czujesz, nmasz zlynastroj, obnizona konccentracje i inne dolegliwosci spowodowane pogoda, to kup, lyknij i wszystko bedzie super ;D omal z krzesla nie spadlem po tej reklamie.. no ale coz.. w naszym cudownym kraju jest cala rzesza meteopatow i ktos pewnie trafil na zyle zlota ^^ moge powinszowac pomyslu..

Czego to ludzie nie wymyœlš żeby zdobyć rozgłos... Pax :-) [%sig%]

Też miałam dziwny telefon :) Noc...cisza...spokój i poduszka miękka, w pewnej chwili drrrrrrrr!!!!!! pobudka , telefon dzwoni. Wstaje ide i grzecznie pytam ...słyszę męski głos , który pyta sie " macie tam jeszcze wolne miejsce? mam jednego i nie wiem co z nim zrobić, wszędzie przepełnienie" Odpowiadam miło panu...." przykro mi, u mnie juz pełen komplet, wszystkie miejsca leżšce zajęte " " To co ja mam z nim zrobić, pijany jest - ledwie sie trzyma na nogach" A dokad pan własciwie dzwoni pytam sie...." ( to nie pierwszy tego typu telefon :)) jak to gdzie do izby wytrzeŸwień !!!" Mówię panu policjantowi " To ma pan problem, u mnie miejsca nie ma , bo to mieszkanie prywatne :)

scoop u nas jest lepiej, bo reklamuja sie odrazu zaklady pogrzebowe. W szczycie najwiekszej ogladalnosci leca reklamy zakladow pogrzebowych. Musza miec dobre obroty i kase na na te reklamy. Pewnie tez pod jakims szyldem sa na gieldach swiatowych. Wlasnie czytalam niedawno, ze w Poludniowej Afryce nie ma juz gdzie ludzi chowac. Musza wywozic zwloki poza miasto. W Melbourne w Australii chowaja w workach foliowych na stojaco, zeby nieboszczyki zajmowali mniej miejsca.

Coœ może w tym być te odgłosy sš naprawdę dziwne może ktos steruje naszymi uczuciami i naszym zachowaniem te dziwięki mogš wpływać na naszš psychikę ^^CUDAK^^
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.