Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
używki a cialo astralne
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

Orientujecie sie moze czy uzywki takie jak alkohol i papierosy negatywnie wplywajš na cialo astralne?? .. narkotyki (tj. ziele) podobno "złobiš" dziury w ciele eterycznym i przyciagajš niskie byty astralne np. larwy.. ale jak to jest z papierosami? pozdro:]

hmm moim zdaniem (z moich obserwacji) nie wszystkie i nie w każdych iloœciach. Najwięcej energii odbierajš psychotropy zwłaszcza z grupy benzodiazepin, ale także trójpierœcieniowe leki antydepresyjne. Jeœli chodzi o trawke, raczej pomaga w kontakcie z astrealem, tak samo jeœli chodzi o LSD i grzybki. Co do amfetaminy, to byłbym skłonny powiedzieć że z racji tego że stymuluje działanie układu nerwowego, może utrudniać wejœcie w trans (chyba że pomiesza się jš z alkoholem). Tytoń, który ma działanie raczej podtruwajšce niż euforyczne, z racji pobudzania organizmu w pierwszej fazie i przyspieszania akcji serca i ciœnienia tętniczego zapewne kontakty z astrealem utrudnia i ma negatywny wpływ na ciało astrealne. Alkohol w rozsšdnych dawkach a nawet w jednorazowo większych raczej pomaga relaksacji i odsunięciu stresu więc nie szkodzi. Ale to sš moje obserwacje. Strzeżcie się używania psychotropów one odbierajš energię duchowš... [%sig%]

Myœlę ,że wszystko co nadmiernie (używki)jest wprowadzone do ludzkiego organizmu i zakłóca jego naturalnš pracę ,może mieć wpływ na ciało astralne. Przykazanie NIE zabijaj!!!!! AAAAle można być stu procentowym abscynentem i byc jednoczesnie sukinsynem wtedy też można miec "chore ciało astralne"!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.