Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Antychryst
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

Jest przepowiednia że już sie narodził i ujawni się w swoim czasie(niedługo) Na razie pozyskuje wyznawców, naucza. Ludzie go uwielbiajš, obdarowuja podarunkami. Macie jakieœ typy. Czy w ogóle wierzycie w to i w Antychrysta.

http://www.apokalipsy.fora.pl/

No coz, tylko robotnik jest produktywny i najmniej dzisiaj zarabia. Dzisiaj kadra urzednicza jest rozbudowana do niesamowitych rozmiarow. Zarobki tez maja wyzsze jak kazdy robotnik. Przeciez musza cos robic przez osiem godzin. Komputer w tym wypadku daje nieograniczone zajecie. Ciekawe, jak dlugo to przetrwa ???

Ja mam w klasie Omena <lol> :::... TwOjA sTaRa JeSt FaJnA ...:::

Właœnie o to się rozchodzi żeby zasiać lenistwo i znieczulicę .Nasza fizyczna forma zniechęca nas do cieżkiej pracy.Złe przykłady idš z góry.Do pracy dla kogoœ obcego musi byc motywacja -dobre wynagrodzenie , współzrozumienie .Od wieków było tak, że 20% lepiej usytuowanych leni rzšdziło resztš.Z punktu widzenia jakiejœ równowagi w przyrodzie funkcjonowało to przez tysišce lat. Teraz jest 50% leni,którzy chcieliby ,żeby reszta na nich pracowała (dotyczy to większosci narodów ale nie wszystkich).Umożliwia to konsumpcyjno-biurokratyczny system na prawie całym œwiecie.Ten procent leni dalej roœnie.Jest im tak dobrze, że Bóg już ich nie interesuje.Reszta cierpi i czasem też w Niego wštpi dlaczego pomimo wzrostu techniki zarobki a wydatki na życie majš sie niewspółmiernie.Przecież tego nie trzeba już nazywac po imieniu to już jest i roœnie w siłę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.