Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
MAŁE TYPOWANIE.... ELIMINACJE DO MŚ 2006
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17

Witam!... Dziœ sš eliminacje do MŒ 2006. Chyba wiecie z grubsza o co chodzi. Być może już dziœ Polacy zapewniš sobie awans do mundialu. Jak nie z pierwszego miejsca, to z drugiego bezpoœrednio. Sš 3 kluczowe mecze dla nas i proszę je obstawiać: ANGLIA - AUSTRIA CHORWACJA - SZWECJA REP. CZECH - HOLANDIA Impreza w Niemczech może być ostatniš dla Polskiej Reprezentacji więc warto dziœ trzymać kciuki za Austrię, Szwecję i Holandię. Może być też tak, że dziœ nie awansujemy i dopiero w œrodę trzeba się będzie o to postarać. :). Ja obstawiam tak: Anglia - Austria 2-0, Chorwacja - Szwecja 2-1, Rep. Czech - Holandia 1-2. A wy? <:) PROSZĘ O SKASOWANIE TEGO TEMATU DOPIERO W ŒRODĘ WIECZOREM TJ. 12.10.2005 :) BO INACZEJ ZBOJKOTUJĘ TO FORUM :>

ANGLIA - AUSTRIA 3-1 Chorwacja - Szwecja 2-2 Rep. Czech - Holandia 2-1

Anglia - Austra 2 - 1 Chorwacja - Szwecja- remis 0-0 Holandia - Rep Czech 2 -0

a ja kibicuje armenii, żeby wygrała z andorš i jedziemy!! bo czesi raczej w 2 meczach 8 goli nie strzelš (w tym mecz z holandiš). Na nikogo innego poza nimi nie licze, no na polskę troche. Bardziej niż z awansu polski cieszyłbym sie z nie awansowania anglii - klowny.

Anglia - Austria - 3 :1 Chorwacja - Szwecja - 1:2 Holandia - Czechy - 2 : 1

Po co oglšdać? I tak przegramy:-0 [%sig%]

Właœnie skończył się mecz Anglia - Austria. Ostateczny wynik to 1-0 dla Anglików. Ogólnie słaby mecz i czerwona kartka dla D.Beck(ham)a. To dobra wiadomoœć dla Polski :). Anglicy zagrali bardzo słaby mecz. Mieli niewiele sytuacji bramkowych, ale strzelili bramkę z karnego. Lepszy ma zawsze szczęœcie. Czekam teraz na to co zrobiš Szwedzi i Oranje :).

Czechy - Holandia: --:--( 0:2 ). Chorwacja - Szwecja --:--( 0:0 ). :)))) Jest dobrze :)))

Czechy - Holandia 0-2 :). Chorwacja - Szwecja 1-0 :). Jedziemy na MŒ 2006 :)))))))

JUŻ JESTEŒMY NA MŒ 2006 ROKU:D POZDROWIENIA DLA KIBOLI POLSKIEJ REPREZENTACJI

Dziœ ostatnie mecze eliminacyjne w Europie. Gramy dziœ z Angliš w Manchesterze. Jak wg. was będzie wynik. Typujemy wynik końcowy, wynik do przerwy i ewentualnego strzelca gola dla Polski. Jeœli Polska ma przegrać 0-2 to nie piszcie strzelca... typowanie ważne do momentu odegrania hymnów narodowych obu państw. Mój typ: Anglia - Polska 2-1 (1-0) i bramka Żurawskiego. :)))

Anglia -Polska 1-0

Anglia1-2POLSKA:) Bramki Żurawski i Frankowski a dla Anglików Rooney. POLSKA WYGRA MECZ:) POZDROWIENIA DLA KIBOLI REPREZENTACJI POLSKI:)

Anglia - Polska - : - (1-1) Owen 43 - Frankowski 45. Niestety Żurawski miał kontuzję i musiał zejœć z placu gry :/

Anglia - Polska 2-1.... niestety. Ale nie grali aż tak tragicznie. Dziękujemy za awans do MŒ :). Oby tam wielkiego lania nie było :).

czemu niestety strumyk? sam wytypowałeœ taki wynik!! Grali niestety tragicznie, rasiak znowu jak kłoda, kosa jakby był przepity, wogule tak bez składu i ładu. lepiej jakby coœ atakowali i przegrali choćby 5-1.

http://www.apokalipsy.fora.pl/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.