Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
tylko pomyślcie...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16

wyobrazcie sobie cos takiego... niemal dwa miliony lat temu pojawił się człowiek... ewolułował, bardzo się zmienił porónując pierwszego i obecnego, ... przecież ewolucja trwa... dąży do ciągłego doskonalenia, mózg się rozwija, naukowcy wymyślają coraz to bardziej niesamowite rzeczy, dwaj duńczycy dowiedli istnienia splotu kwantowego, połączyli dwie cząsteczki widzialne gołym okiem, niezależnie jak daleko jedna jest oddalona od drugiej zawsze będzie reagowała na to co ona zrobi. (inf z gazeta.pl) co jeśli za np kolejny milion lat człowiekowi w drodze ewolucji, powiększy się głowa (mózg), oczy zrobią sie wielkie i czarne, wydłużą się palce, skóra zzielenieje... i wymyśli wehikuł czasu, może po jakiejś wojnie zostana zniszczone wszelkie ślady współczesności i będą chcieli cofnąć się w czasie aby zobaczyć na własne wielkie czarne oczy jak wyglądaliśmy, gdyby tak było, to przeżywalibyśmy właśnie spotkania trzeciego stopnia, widzielibyśmy latające talerze, małe zielone ludziki, już aztekowie i inni majowie mieli rzekome kontatky z ufo, świat jest coraz dziwniejszy, co jeśli ufem jesteśmy my sami, tyle że po kolejnej ewolucji, można by tą teorię jeszcze rozszerzyć, naukowcy udowadniają że istnieją światy równoległe, może tam ewolucja idzie w innym kierunku...

Te dowody "naukowców" na istnienie światów równoległych są na pewno tak mocne jek te, że człowiek pojawił się przed 2 milionami lat. Na pocieszenie dodam: jesteśmy kosmitami pełną gębą. Tu nie mamy się czego wstydzić.

Na wszystkich Bogów, JAKI człowiek pojawił się 2mln lat temu ???? Wspólczesna archeologia datuje powstanie Homo Sapiens na 120tys lat temu, więc może mi powiesz, co robiliśmy przez pozostałe 1.880.000 lat....????

Współczesna nauka to ukrywanie prawdy, a nie jej badanie, niezła teoria miferst tylko że najpierw powinno się przyjąć iż zjawisko istnieje, nauka je ignoruje... A potem kto wie, te 99 ras, które do nas przylatują to pewnie 99 wcieleń naszej rasy a nasza planeta nadal jest najdoskonalsza we wszechświecie i natura nic doskonalszego nisz my nie wymyśliła, więc obcy to my chodząca doskonałość na wieki, w innych galaktykach nic nie ma, to jedyna zamieszkała planeta we wszechświecie.

Jeeeeezu... Sew, weźmiesz jakiś pastorał i będziesz nawracał na nową, jedynie słuszną wiarę...?

A nie ma racji ? Teoria , iż ktoś przylatuje z przyszłości pozostanie zawsze teorią. Natomist na odwiedziny bogów stworzycieli mamy same fakty. Nauka ukrywa i tylko ukrywa. Podtrzymuje też , za wszelką cenę , dotychczasowy dorobek jako jedyna prawdę, wraz z teoriami , nie dopuszczając innych.

No dobra, Z TYM się zgadzam, ale on twierdzi, że na innych planetach nie ma życia, a nasi Bogowie-Obcy, to my sami tylko z przyszłości.....

czyli sami siebie stworzylismy, sami dla siebie bylismy niewolnikami...itp,itp

...no właśnie. To się kupy nie trzyma !

Leto Leto Leto... A nie wyczułeś w mojej wypowiedzi cienia ironii... 99 wcieleń nie wydało ci się zbyt wiele... Nie zrozumiałeś jej, wielu ludzi którzy twierdzom iż ci przybysze to my sami, nadal (mimo dowodów) chcą wierzyć iż jesteśmy szczytem ewolucji, najdoskonalszym stworzeniem Boga, jedyną rozumną rasą we wszechświecie, właśnie to chciałem im wytknąć... A bogowie wyraźnie wskazywali skąd przybyli, i na pewno z poza naszego układem planetarnego. Pozdrawiam Sew

Możliwe, że byłem nieco otępiały. :) Ostatnio szef zauwazył moją inteligencję i dał mi robotę będącą odpowiednikiem szuflowania węgla do piwnicy. Ale przez bardzo małe okienko i uważając, by nie stracić najmniejszej bryłki. Proszę szacowne grono o uwzględnienie tego... A jak coś mi nie wyjdzie i będę musiał od nowa, to odwiedzajcie mnie w szpitalu, obiecuję, że będę dobrze przypięty do łóżka....

Spoko Leto będziemy z tobą... Zawsze możemy cię dobić jakąś nową (kretyńską) teorią, żebyś się nie męczył...

Hmm, co może być głupszego, niż teoria, że zostałem stworzony na obraz i podobieństwo jakiegoś faceta, którego imienia nie wolno nawet wymawiać...?

Teori iż zostałeś stworzony przez Brata i jemu podobnych...

....<zemdlałem>

: )
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.