Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rasy obcych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30

Wymieniajcie tutaj rasy obcych jakie znacie i piszcie o nich. Ja tu wymieniam kilka: - Szaraki - podstawowa rasa przybywajšca na Ziemię, nie wiem czy sš dobrzy czy Ÿli, ale raczej wydaje mi się że dobrzy, - Lirianie - brak banych, - Gady - obcy z Oriona (?), ukrywajš się pod postaciami polityków na Ziemi, sš raczej Ÿli, - Plejadanie/Plejaranie - spotykajš się z Billym Meierem, majš misję na Ziemi, chcš ocalić nas, sš dobrzy, - Cienie - sš niewidzialni, brak danych, - Kasjopejanie - brak danych, -- - Chupacabra - obce zwierzę czy z innych wymiarów albo ziemskie zwierzę (?)

Kazdy wierzy we własne wartoœci zycia.. innych uszczesliwiajš pieniadze, a innych czekolada.. DLatego kazdy ma ten wybor i moze zyc własnym Zyciem.. wlasnym celem ktory go bedzie motywował..

Popieram. Jakbym rozmawiała z druga soba=)

Sieć istnienia jest dla nas siłš i polem nieograniczonej œwiadomoœci, obdarzonym inteligencjš i wrażliwoœciš. Być może wy wyobrażacie jš sobie pod postaciš Najwyższego Stwórcy. Pamiętajcie, staramy się tworzyć jak najlepsze opowieœci, które pomogš wam w rozwoju. Dajemy wam pojęcia pozwalajšce uwolnić się od niewidzialnych, podstawowych założeń, odziedziczonych pod postaciš wierzeń i objawiajšcych się jako niepodważalne fakty. Prosimy, rozszerzcie swoje pojęcie Ziemi. Ziemia to coœ jedynego w swoim rodzaju, ponieważ można tu wytwarzać życie. (Według tradycji, rodzicielstwo na waszej planecie jest zwišzane z procesem biologicznym, w którym dwoje ludzi przeciwnej płci łšczy się, aby stworzyć życie. Jednakże obecnie eksperymentujecie nad tworzeniem życia w laboratoriach, a tym samym staje przed wami wyzwanie, by się rozwijać i rozważyć fakt, że być może istniejš inne drogi wiodšce do rodzicielstwa i tworzenia życia). Stanowi to jeden z powodów, dla których jest tak atrakcyjna. Być może uœwiadamiacie sobie obecnoœć tych, którzy strzegš waszego domu, a wasz œwiat postrzegajš jako miejsce, które można odwiedzać i gdzie można bawić się rzeczywistoœciš. Sumeryjskie pisma zawierajš liczne wskazówki, pozwalajšce lepiej zrozumieć wasz rodowód. Zapiski te mówiš, że przez całe epoki Ziemię zaszczycały swojš obecnoœciš grupy niebiańskich istot, majšcych względem niej rozmaite plany. Owe starożytne pisma przypominajš czasy sprzed setek tysięcy lat, kiedy to ziemskim projektem kierowało dwóch panujšcych braci, Enki i Enlil. Przybysze, zwani Anunnaki, zstšpili z nieba na Ziemię, i odgrywali rolę bogów. Tworzyli na Ziemi to, co sobie zamierzyli. Przybyli tu, między innymi, w poszukiwaniu złota. Zrozumcie proszę, że na Ziemi istnieje wiele rzeczy, które inni mogš zabrać i wykorzystać w swoich œwiatach. Ziemia kryje w sobie wiele rozwišzań galaktycznych tajemnic. Jest czymœ więcej niż tylko waszym domem. Boscy goœcie z niebios, Anunnaki, przybyli na Ziemię i zaczęli zabierać pewne produkty z tego domu do własnego miejsca zamieszkania. Ich celem były eksperymenty nad życiem i stworzenie istot ludzkich, które mogłyby zamieszkać na Ziemi. Bogowie ci sš waszymi pradawnymi rodzicami, którzy wywarli wpływ na jednš z wersji ziemskiej linii genetycznej. Skšd przyszliœcie? Kim sš wasi rodzice i stwórcy? Kto was wymyœlił, a następnie poczšł? Sumerowie rozumieli goœci z gwiazd, którzy przez setki tysięcy lat wywierali na was wpływ i bawili się, prowadzšc na wszystkich kontynentach eksperymenty nad życiem. Kultura sumeryjska, przez wielu ekspertów uważana za kolebkę cywilizacji, rozkwitła około szeœciu tysięcy lat temu w kraju zwanym Mezopotamiš, ulokowanym pomiędzy korytami dwóch pradawnych rzek – Tygrysu i Eufratu, na terenie obecnego Iraku i Kuwejtu. W ostatnim stuleciu na nowo odkryto owš cywilizację. Kulturš Sumeru kierowali przybysze z gwiazd – gwiezdni przodkowie gadów. Na nowo zajęli się oni tworzeniem cywilizacji, dokonujšc jeszcze jednego eksperymentu, aby przyjrzeć się temu, co można zrobić z biologicznymi siłami Ziemi. Starożytne mity i legendy pochodzšce sprzed setek tysięcy lat opowiadajš o wężach, smokach i gadzich przybyszach z niebios. Opowiadania te przekazywano przez wieki z ust do ust, z pokolenia na pokolenie. Doniosłe wydarzenia przywoływano w opowieœciach przekazywanych grupom ludzi zgromadzonych po to, by wysłuchać lub zobaczyć udramatyzowane historie z życia przodków. Znacznie póŸniej Sumerowie utrwalili te ważne wydarzenia na swoich sławnych pieczęciach w kształcie walca, na urzšdzeniach, które zachowywały wybrane aspekty rzeczywistoœci, w postaci piktogramów. Kultury na całej planecie niosły swoje wewnętrzne prawdy, których nie przekazywano tłumom. Robiono to w celu uzyskania władzy nad innymi. Bogowie zachowywali władzę, upoważniajšc do działania kilku ludzi, zamiast dawać władzę wszystkim. To przyczyniło się do powstania hierarchii, stanowišcej częœć wielkiego nieporozumienia, przeœladujšcego was do obecnego dnia. Ludzie na całej waszej planecie, wliczajšc w to Aborygenów, Majów, Inków, pierwotnych mieszkańców Północnej i Południowej Ameryki, oraz grupy ludzi na kontynencie europejskim, w Afryce i w Azji, uznajš koncepcję głoszšcš, że smoki lub węże sš twórcami życia. Uważano je za stworzenia przynoszšce siłę, powodzenie i życie. Na przestrzeni czasu mity i opowiadania zmieniano i pisano od nowa, w zależnoœci od tego, kto sprawował władzę, i do jakiego dšżył celu. Przyglšdajšc się owym opowieœciom możecie zrozumieć naturę tych mitycznych stworzeń, sprawdzić, czy dawały ludziom poczucie siły, czy sprawiały, że kilku ludzi sprawowało władzę nad wieloma. WyobraŸcie sobie, że żyjecie przez tak długi czas, że lata sš dla was zaledwie chwilš. Czym byœcie się zajmowali? Jakie wirtualne rzeczywistoœci tworzylibyœcie, aby zaglšdać do nich od czasu do czasu? Gdybyœcie mieli dostęp do kluczy genetyki, gdybyœcie potrafili tworzyć życie, co wy, ludzie, zrobilibyœcie z całš swojš wolnoœciš, wolnym czasem i wiedzš? Rasa gadów, Jaszczurki – jak je czule nazywamy, stanowi integralnš częœć waszej linii przodków. Jest ona zbiorem œwiadomoœci budzšcym grozę, dzikim i pełnym wdzięku, gdyż złożona została w jednoœć z wielu rzeczy. Ważne jest, abyœcie zrozumieli, że owe gady sš aspektami istnienia łšczšcymi was z głębokimi korzeniami waszego dziedzictwa, waszej przeszłoœci. Abyœcie lepiej pojęli siebie – istoty rozkwitajšce w kole życia, rozwijajšcym się w oparciu o historię liczby dwanaœcie – musicie zrozumieć swój dom, swoje korzenie i swoje geny. Zrozumcie, że gadzie energie sš bogami stwórcami. To mistrzowie genetyki, którzy pomagali Pierwszym Projektantom. Sš starożytnš rasš i stojš na bardzo wysokim poziomie jeœli chodzi o tworzenie czujšcych form biologicznych. Należeli do pierwszych założycieli gatunku ludzkiego na tej planecie. Swego rzemiosła nauczyli się od istot jeszcze dawniejszych. Jako mistrzowie genetyki Jaszczurki znajš się na tym co robiš; sš one bardzo uzdolnione w dziedzinie układania i manipulacji genami. Daleko przewyższajš wiele wspaniałych stworzeń swojš zdolnoœciš genetycznego dostosowywania życia. Tak więc w ogromie istnienia, rodziny gadów sš znane jako twórcy odpowiedzialni za porzšdkowanie genetycznych struktur istot żywych. Dla niektórych z was idea, że jesteœcie spadkobiercami gadów, łšczy się z dużym ładunkiem strachu. Ten strach w rzeczywistoœci został wam narzucony, abyœcie nie odkryli Ÿródeł własnego pochodzenia. Trwa proces wielkiego oczyszczenia, którego wy nie możecie powstrzymać. Energia Ziemi ulega przyspieszeniu tak, aby ujawniły się energie, z którymi wibrujecie w jšdrze swojego istnienia i te prawdy, które odkrywacie w linii swoich przodków. Jest to bolesny czas, ponieważ wydaje się jakby rozpadały się systemy reprezentujšce rodzinę i cywilizację. Systemy, które się nie sprawdzajš rzeczywiœcie ulegajš rozpadowi. Do samego jšdra waszego istnienia poruszy was odnalezienie czegoœ, co się sprawdzi i co uszanuje Ziemię. W cišgu następnych kilku lat wielu ludzi straci lub porzuci swoje domy, co sprawi że zbliżycie się do siebie. Ludzkoœć stanie się jednš wielkš rodzinš. Kiedy się zjednoczycie, być może, dzięki kryzysowym sytuacjom, zrozumiecie również tych, którzy znajdowali się poza waszš rodzinš. Owe inne formy życia, które czekajš na otwarcie się wymiarów, by zjednoczyć się z wami, odkryjš przed wami ogromne siły twórcze i różnorodnoœć rzeczywistoœci. Co, lub kogo, wyobrażacie sobie myœlšc o Najwyższym Stwórcy? W waszym społeczeństwie nauczono was, że energia boga reprezentuje Ÿródło, a energia żeńska reprezentuje jego wykorzystanie lub działanie. My twierdzimy, że jest na odwrót – to co kobiece jest Ÿródłem, a to co męskie reprezentuje sposób jego wykorzystania. To prawda, że Najwyższy Stwórca jest żeńskš wibracjš. ródło, takie jakim je znamy, jest wibracjš kobiecš. Męska wibracja, małżonek owego żeńskiego Ÿródła, walczšcy o miłoœć Bogini, został miliony lat temu rozszczepiony wskutek złego wykorzystania energii. Jesteœcie jednš z częœci tej błędnie wykorzystanej energii. Bogini Matka podzieliła się na częœci i przybrała wiele form, aby były one małżonkami wielu bogów. Pragnęli oni zaspokojenia, miłoœci, chcieli znaleŸć się w matczynej wibracji, ponieważ to z niej pochodzš wszystkie twórcze siły życiowe. Bogini obdarzona jest takš œwiadomoœciš, która pozwala na wszystko. Jest Ÿródłem, które utrzymuje wszystko razem, klejem stworzenia. Niektórym trudno jest nawet przyjšć tę koncepcję, nie wspominajšc już o jej zrozumieniu. Kobietom nie jest łatwo myœleć o tej pełnej mocy istocie, która kršży w ich własnej krwi. Mężczyzn szokuje myœl, że żeńska wibracja może by㠟ródłem wszystkich rzeczy. W najgłębszym jšdrze swojego jestestwa poczujecie troskę, dar i tajemnicę matki. Energia Bogini Matki przebudzi się i powróci. W tym dziesięcioleciu stwierdzicie, że wszystkie wasze religie opierajš się na błędnych założeniach. Wszystkie oparte sš na kontroli, na zimnym ruchu patriarchatu.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

hmm...a podobno mozna rozpoznac upadle anioly po kolorze aury.... sa biali ,zółci czerwoni i niebiescy.....ja podobno naleze do zoltych z linii niebieskiej...to co mam cos wspolnego zgadami???:) [%sig%]

Z gadami, to ma coœ wspólnego Twoje ciało (fragment kodu genetycznego), a co do duszy, to mówisz, że należysz do żółtych z linii niebieskiej, a ja do fioletowych z linii niebieskiej.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ej..fioletowycv nie ma.....ja mam zolto fioletowa aure...:) [%sig%]

A ja niebiesko fioletowš. Jak wiesz coœ więcej o obcych (aniołach?), to najlepiej daj jakiegoœ linka do informacji.

niebeiski:)= krwiopijca..mam linka pewnego...dam:) to link:) to link:)http://vampiry.wwt.pl/glowna/otherkin.html [%sig%]

Dzięki za linka - dużo materiału. Ale krwiopijcš nie jestem (może byłem), co najwyżej "energopijcš" (najbardziej lubię czerpać prosto ze Ÿródła). Coœ w tym jest - mam bardzo dużo energii (czasem za dużo).

hmm..to mamy cos wspolnego...:)= [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.