Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Ruch oporu
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 88

Organizacja 2012 Zakładamy organizację ludzi, którzy wierzš, że w roku 2012 dojdzie do ogromnych zmian na Ziemi. Zainteresowanych prosze o kontakt: mrperfect@wp.pl

Emwu - chyba własnie wiem w co: w nic... Pax :-) [%sig%]

Przekonacie sie w odpowiednim czasie ..............

zlokalizuja nas i wystrzelaja jak kaczki w ramach walki z niewiernymi ;) a tak na powaznie, to nie wiem w czym problem.. chca tworzyc ruch oporu ( tylko przeciwko komu? ) to niech tworza.. agitacja jest raczej spokojna.. no i cel to raczej zorganizowanie jakiegos sensownego planu dzialania na przyszlosc ( choc tak na prawde nie wiemy co nas czeka) wiec nie widze w tym nic zlego.. jezeli ma to komus pomoc chocby psychicznie, to niech sie "zapisuje" .. ja podziekuje grzecznie, bo nie widze w tym wiekszego sensu poki co.. informacjami wymieniamy sie tutaj, szukamy na wlasna reke.. i to chyba wystarczy.. ale jak chcecie.. i nie wydaje mi sie zeby to byla jakas sekta ;) bardziej mlodzienczy zapal wspolnego dzialania i jednoczenia sie w jakims ( poki co, blizej nieokreslonym) celu.. no nic, nie przeszkadzam ;) pozdrawiam

Scoop wszystko co piszesz jest prawdš. Boli mnie jednak to że współczeœnie ludzie swoje możliwoœci twórcze i młodzieńczy entuzjazm poœwięcajš rzeczom tak chorobliwie niepotrzebnym. Pax vobiscum:-) [%sig%]

Dobra nie musicie tego nazywac organizacja może na poczatek jesteœmy grupš - jak komus cos nie pasuje.Czy potrzebne zapewniam że tak; dowiedziec się mozna wiele po wejsciu w szeregi i wtedy mozna osšdzac POZDRAWIAM.

Moze troche w inny sposob przedstawie cele naszej organizacji czy jak kto woli grupy ludzi o podobnych zainteresowaniach. Narazie jesteœmy w stadium raczkowania. Dopiero powstajemy i szukamy nowych członków. Lšczy nas jedno - wszyscy jesteœmy przekonani ze na Ziemi dojdzie do ogromnych zmian w okolicach roku 2012. Wiemy takze ze na Œwiecie i w Polsce jest wielu ludzi którzy myœla podobnie i chcialibyœmy połšczyć nasze siły. Oczywiœcie mozna chodzić po róznych forach i tam czytać co ludzie maja na ten temat do powiedzenia. Jest to jednak zbyt czasochłonne, a pozatym jest tam wielu ignorantow ktorzy lubia sie wysmiewac z pogladow innych. Dlatemy chcemy przyciagnac do nas ludzi ktorzy mysla podobnie, aby kazdy mogł przedstawić swoja wersje w jednym miejscu a takze zapoznac sie z wiedza innych. Powstało juz wiele teorii dotyczacych roku 2012 - jedni wiza go z totalna zaglada (Proroctwo Oriona, Biblijna apokalipsa, Planeta Nubiru lub Nemessis) inni wierza ze bedzie to poczatek nowej epoki w dziejach ludzkoœci opierajac sie na Ÿródłach channelingowych, jeszcze inni wiarza to z inwazja obcych itd. My chcemy wszystkich tych ludzi zgromadzić w jednym miejscu amy mogli dzielic sie pogladami. Wiedza napewno nam nie zaszkodzi. Narazie staramy łaczyœ sie rózne Ÿródła i wyciagać to co jest dla nich wspolne, aby stworzyc wlasna wizje co do roku 2012. Organizacja narazie powstaje wiec nie mamy jeszcze jakiegoœ specjalnego programu czy misji. Jesteœmy także niemal pewni ze oprucz kataklizmow dojdzie do ujawnienia sie obcych cywilizacji, ktore wcale nie maja wzgledem nas dobrych zamiarow. Stad nazwa Ruch Oporu. Staramy sie połaczyć informecje z różnych Ÿródeł aby stworzyc jakis plan działania. Dlatego potrzebujemy ludzi z różnš wiedzš. Przypuszczamy ze obcy wcale nie sa pewni swojego zwycieństwa. Maja pewne słabe punkty i czegoœ sie obawiaja. Do inwazji wybiora rok 2012, gdyż ludzkoœ bedzie wtedy w opałšch (kataklizmy, przebiegunowienie, przejscie do 4 gesteosci) Jak widzicie chcemy połaczyć rózne teorie w spólnš całoœć dlatego potrzebujemy ludzi majacych wlasna wizje roku 2012 aby wspomogli nas swoja wiedza. Wtedy dopiero bedziemy mogli stworzyc plan dzialania. Troszczymy sie o losy ludzkoœci i tylko gdy bedziemy dzialac wspolnie mozemy cos wskórac. Na Œwiecie i w Polsce dochodzi do coraz to wiecej manifestacji ufo co nie jest dzielem przypadku a raczej zapowiedzia tego co ma sie wydazyc. Ludzie wkoncu zaczna nas sluchac ale nie moga to byc pojedyncze glosy. Gdy ludzie zdadza sobie sprawe co sie dzieje moze juz byc za pozno. Chcemy ich ostrzec w pore, a jak sie nie uda to przynajmiej stworzyc plan dzialania co bedziemy robic dalej. Nie mozna podchodzic do tego w sposób "Bedzie co bedzie" gdyz gdy przyjdzie odpowiedni czas zdamy sobie sprawe ze jesteœmy kompletnie bezbronni i nie przygotowani. Wtedy opusci nas nadzieja w zwyciestwo, a ludzkoœć stanie sie niewolnikami przybyszów z kosmosu. Nasza organizacja powstaje aby nie czekać bezczynnie, juz teraz sie przygotowywac, aby pożniej nie było za póŸno.

To może stwórzcie wspólnš koalicję z Jehowymi. Fajnie mieć wspólnego wroga - to jednoczy ludzkoœć. Prof. Pajšk na pewno się do was przyłšczy. W Nowej Zelandii mieszka i jakieœ wykrywacze Ufitów w stanie migotania telekinetycznego chce zrobić. Podobno w Polsce Ufici stojš na każdym rogu.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ktos wypowiedzial slowa owe: dowod na istnienie Boga..... Co oznacza dowod na Boga?:) Jak chcesz udowodnic Boga, skoro to On udowadnia Ciebie?:D Jak chcesz wyobrazic sobie Boga, skoro On jest wszystkim, jednym, nieskonczonym i wszechobesnym, skoro nie mozesz wyobrazic sobie zwyklej nieskonczonosci? Mozesz ja tylko zaakceptowac, a tak naprawde nikt jej nie widzial, nie pojal i nie wyobrazil sobie!:) Na swiecie nie ma dobra i zla... to tylko odnosniki, punkty odniesienia. Sam Jezus mowil: milujcie nieprzyjaciol swych. Chodzi o to, ze na swiecie jest tylko MILOSC, z tego powstalo i z tego istnieje... nia jest BOG - to jego jedyne imie! Swiadomosc zla zrodzila sie w nas, bo to nic innego jak zle zrozumiana milosc.... po prostu sa tacy ktorzy zrozumieli wczesniej i cisi ktorzy zrozumieja... ale wszystko w swoim czasie. Motorem do tych poszukiwan jest wiara, nadzieja i milosc! To wszystko jest proste i podane na tacy.... KTO SZUKA, TEN ZNAJDZIE! Pozdrawiam! PS. Nie czekajcie, az przyjdzie rok 2012 i przyniesie COS NOWEGO, bo mozecie zapomniec o sobie... i inni posiada COS NOWEGO, a wy pozostaniecie w miejscu. Wynik tego rowniania zycia jest suma dzialan wszystkich istot... a Ty jestes czescia tego zadania i masz wplyw na wynik koncowy! Zmieniajac siebie zmieniasz swiat!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 88
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.