Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Sekcja wysokiej sprawdzalności WRÓŻBY
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Jeœli jesteœ pewien, że Twój sen, wróżba lub wizja majš szansę się spełnić np. choćby dlatego że sen jest wysoce prawdopodobny (wiem że to się czuje), opisz go tutaj ze szczegółami, proszę tylko by ten dział nie stał się miejscem dyskusji o Haarpach, UFO itp. Chodzi mi o przepowiednie na temat przyszłoœci œwiata i ludzkoœci, jasno napisane by można póŸniej zajrzeć i powiedzieć że się sprawdziło lub nie. Pozdrawiam [%sig%]

Napiszę do ciebie, ale chyba ze współczucia, bo nikt nawet nie splunšł na twoje paranormalne forum. otóż mój sen dotyczył następnego papieża. były wybory i nagle ktoœ powiedział: niech się stanie wola Boga, papieżem ma być Krzysztof Mordrigen Zagórski (albo jakoœ tak)! Wtedy szum przeszedł między kardynałami bo wœród nich takiego nie było. Zaczęli więc poszukiwania i po 13 dniach odnaleŸli bezdomnego o takim nazwisku. był maieszkańcem Polski. Zrobili go księdzem, potem biskupem, potem kardynałem i po 3 latach był gotowy. Już mieli powiedzieć habemus papam gdy œwiat rozkruszył się na drobne kawałki i ludzie poszli na sšd ostateczny. i co o tym sšdzisz?????????????????????????????????????????????????????????????

A mi się wydaje, że ten koniec œwiata, to będzie koniec koœcioła katolickiego. Należy im się wreszcie za wieki bezczelnego okłamywania i hamowania rozwoju ludzi. Już Bóg o to zadba. Prawda wyjdzie na jaw.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Bóg sam to stworzył Dariuszu i sam to zakończy kiedy uzna za stosowne. To wszystko jego robota. Jakże perfekcyjna nieprawdaż. Pozdrawiam Igor

Nie pisałem o końcu "œwiata", tylko o końcu koœcioła katolickiego. Dla kleru to będzie "koniec œwiata". Papież będzie uciekał - jakoœ tak było w przepowiedniach.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dla nich to będzie to samo. Pozdrawiam Igor
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.