Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Ciężka sprawa - uwierzyć człowiekowi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

Nie wiem czemu, ale ja mu wierze. Znam 2 ludzi, którzy w mojej opini sš pedofilami i obydwoje to ludzie głupi (najprostszy wyraz który opisuje to co o nich myœle). A pisze o tym: http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,2907952.html i o tym: http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,2907965.html Nie bójmy się trudnych tematów, licze na mšdre wypowiedzi - a lepiej mšdrš debate.

chyba pomyliłeœ fora, brukowcowe dyskusje to gdzie indziej, niedługo będziesz dociekał "czy wiœniewski kocha mandarynę" dzięki ale tu się dyskutuje na ciekawe tematy. To czy on jest pedofilem, czy zoofilem czy nawet nekrofilem gówno mnie to obchodzi i dodatkowo chuj ma wspólnego z tajemnicami œwiata. [%sig%]

A co jest tajemnicš tego œwiata?? Jakbyœ dostał do ręki dowód że to kosmici wybudowali piramidy to co by to zmieniło w twoim życiu? A gdyby nawet wylšdowali na ziemi ufole i powiedzieli: "czeœć, sory ze się ukrywamy, ok, istniejemy i koniec dyskusji, nie mamy ochoty z wami gadać bo nie mamy o czym. koniec przekazu" co by to zmieniło w twoim życiu?? A może z jeziora ness wyjdzie potwór i da sobie zrobić sesję zdjęciowš, co to zmieni w twoim życiu?? A gdyby ktoœ, komu podpadłeœ wykorzystał cokolwiek żeby cie zniszczyć, sprokurował by dowody, zostałbyœ wyklęty przez społeczeństwo czytajšce obraz œwiata z faktu czy super expresu, co to by zmieniło w twoim życiu?? Istniejemy tu razem na tej planecie od tylu lat i nadal nie wiemy najważniejszego - jak się porozumieć, jak to jest że ilu ludzi tyle opini na dany temat. Wymyœliliœmy język, pismo, internet, radio, tv itp. lecz to nadal nas nie zmieniło - razem mamy ziemie, ale jedni sš czarni, inni biali, inni żółci, a jeszcze inni pomieszani, jedni sš polakami, inni rosjanami, inni francuzami. W mniejszej skali jedni sš za wisłš inni za cracoviš, jeszcze mniejszej, jedni sš spox inni lamusami. Czemu nie możemy wszyscy być tylko i wyłšcznie ludŸmi. Wiele jest osób na tym foróm które chyba nie bardzo wiedzš czym sš i jedynš dla nich radoœciš będzie koniec œwiata czy jakaœ tam przemiana. Dobijš do jakiegoœ wieku i zrozumiejš ze to złudzenie, każdy w końcu zrozumie. Tylko wtedy będzie pewnie za puŸno i pozostanš frustratami, powtarzajšcymi niestrudzenie jak to mogło być dobrze. Czas się obudzić i zaczšc coœ samemu zmieniać, spróbować zrozumieć innych i dać innym czas na zrozumienie siebie. Po co nam te wszystkie tajemnice skoro największa z nich jest w nas samych. Dziękuje ci Damianie K. za twojš ignoranckš nie wnoszšcš nic pozytywnego, małointeligentnš odpowiedŸ, dzięki niej Ja dziœ się obudziłem. Życze wszystkim dużo szczęœcia w poszukiwaniu tajemnic, ufo i czekaniu na koniec œwiata - nara. Geniusz

Szuineg! Co sie stalo,ze uderzyleœ w tak filozoficzny ton? Napisz krótko, o co chodzi w tych artykulach, bo oczywiœcie nie mogę ich otworzyć.....Chodzi Ci o Samsona? Pozdrawiam.... :)

Szuineg: szkoda mi odpowiadać, bo to kolejne przecież nie majšce nic z prawdš "bla bla" , gdybyœ dokładniej czytał to co się tutaj pisuje wiedziałbyœ że owszem chce wiele zmieniać a UFO mnie zupełnie nie interesuje, nie mam nic przeciwko żeby dyskutować na temat wypocin faktu czy super expresu, ale na odpowiednich forach. Dla mnie oba pisma mogš się przydać... na rozpałkę. Pewnych rzeczy poprostu nie rozumiesz, a to czy jestem inteligentny czy nie to zostaw dla osób które mnie znajš bo wštpie byœ wogóle cokolwiek wiedział o mnie... Gdybyœ jednak rzeczywiœcie był inteligentniejszy odemnie z góry nie zakładałbyœ że owy "koniec œwiata" nie jest nie możliwy a pozatym nigdy nie mówiłem że nadchodzi koniec œwiata. A możesz mówić co chcesz ale to ty raczej wykazujesz się ignorancjš, bo z góry twierdzisz że ty wiesz najlepiej czy przemiana nadchodzi czy nie, czy koniec tej cywilizacji nadchodzi czy nie. Pomijajšc choćby to że przecież uważałeœ nie tak dawno że Hitler to nie był zbrodniarz i że przydałby się ktoœ taki w Polsce. Jeœli uważasz że to czyni cię takim inteligentnym to dziękuję... Nie wspomnę już o zasadach ortografi które sš ci obce, nie mówię tu o zwykłych błędach bo każdy je popełnia ale o takich które zdecydowanie rzucajš się w oczy. Innš sprawš jest to, że ty uznajesz tylko to co możesz pojšć swoimi zmysłami, a to bardzo mało... [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.