Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przekaz???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15

Słuchajcie, to jest historia bez œciemniania. Od jakiegoœ czasu wieczorem gdy jest cicho i nie puszczam żadnej muzyki z kompa słysze z głoœników piszczenie. Jest to coœ na kształt morsa, lecz ciężko mi wyselekcjonować kropki i kreski, ponieważ dŸwięki następujš szybko po sobie. Zaczęło się to jakieœ 2 miechy temu, podejżewałem że to jakiœ wirus czy cuœ. Zrobiłem w międzyczasie 3 formaty dysku, zainstalowałem system od nowa i nawet nie instalowałem żadnego oprogramowania i nie zaistalowałem karty dŸwiękowej i gdy już się cieszyłem że to znikło przyszła godzina około 23 i zaczęło piszczeć. Teraz jak to pisze mam cisze w głoœnikach, lecz jak przychodzi noc to się zaczyna. Konsultowałem się już z paroma osobami aby wykluczyć halucynacje słuchowe, oni też to słyszš, wymieniałem głoœniki, kartę dŸwiękowš, ostatnio nawet zminiłem dostawcę internetu i nic nie pomaga. Jedyne czego nie próbowałem to zapisać te piski i sprubować jakoœ je rozszyfrować - ponieważ stwierdziłem że to już jest wkraczanie w strefę szaleństwa. Jak myœlicie o co chodzi, może ktoœ się już z czymœ takim spotkał. Ja osobiœcie wišże to z internetem, ale o co chodzi to już nie mam pojęcia.

Nagraj

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Pisalam juz w innym temacie, ze moj komputer tez ktoregos dnia wydobywal z siebie jakies dzwieki. Nawet ladne. Nie bylo to pierwszy raz. Ja jestem przekonana, ze jest to ECHELON albo HAARP.

Zmien głoœniki. [%sig%]

Czytaj (lub zmień oksy).

to chyba kazdemu w głoœnikach piszczy!mi ostatnio nawet jakies ludzkie głosy było słychać.I jakoœ sie tym nie przejmuje:)

a wylaczyles z kontaktu glosniki?

Rozwiazania na Twoj problem: 1. "Sianie" przez plyte glowna. 2. Zauwaz czy ktos z sasiadow lub domownikow nie wlacza jakiegos urzadzenia, ktore mogloby wytarzac jakies pola magnetyczne. 3. W okolicy mozesz miec nadajniki komorkowe, ktore w pozniejszych porach przechodza w stan oszczedzania energii i Twoj telefon komorkowy (lub blisko znajdujacy sie nadajnik) sieje Ci po glosnikach. 4. Poniewaz wieczor jest pora gdzie zaczyna sie zbierac wieksza ilosc wilgoci w powietrzu powoduje, ze wentylatory komputerowe (lub nawet sciezki na plytkach) zwieraja lub przepuszczaja sygnal. Jesli mowisz ze to szybkie przerywane piszczenie, to jest to typowy objaw elektroniki cyfrowej, ktore dane zero-jedynkowe sa przetwarzana w wysokich czestotliwosciach, a jednolitosc piszczenia i przerwy mozesz obierac w momencie, gdy powstaje dluzszy szereg jedynek lub zerowek. Zdecydowanie to o czym mowisz, to objaw elektroniczny, a nie jakis fenomen lub HAARP. Wiadomym jest: ze na rzeczy niewyjasnione mowimy - magia:-) Pozdrawiam. [%sig%]

1. Ziemia <-> (ludzie też) podnosi swoje wibracje, więc "zaœwiaty" sš coraz "bliżej".

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

To astralne myszy harcujš :D

czysta fizyka...zgadzam się z akadiuszem

A moim zdaniem to czysta transkomunikacja tylko potrzebujesz odpowiedniego oprogramowania by oddzielić zbędne szumy od konkretnego przekazu.

Sorry szunieg My bad ,my bad. Mam oksy ale recepte na lepsze zgubilem(jak to ja:/) Tak czy inaczej...Nie mam pojęcia co to może być. Jak ujoł Dariusz "Nagraj". [%sig%]

Próbowałem już, ale na kompie to się nie nagrywa. Próbowałem rejestrować wszystko co wydaje z siebie karta dŸwiękowa, ale wynikiem była cisza. Nagrałem to na magnetofon, podłšczajšc go do wyjœcia karty. Na nagraniu to słychać, lecz dla mnie to jest nie do odszyfrowania, nie wiem które to miały by być zera które jedynki. Także odczytanie tego według sygnałów morsa nie skutkuje - sygnały sš różnej długoœci, przerwy także. To jest rzeczywiœcie jakby szum elektroniczny, nie ma w tym chyba jakiegoœ sensu, choć czasem zdaje się że sekwencje dŸwięków się powtarzajš, ale to może być subiektywne odczucie. Tyle że zastanawia mnie że jak w trakcie tego dŸwięku wypne kabel od sieciówki i trace połšczenie z netem dŸwięk znika, tak samo było jak net szedł do mnie przez usb (net).

podzielam zdanie Arkadiusza,,-mam podobnie,najwyrażniej to- [telefonia komórkowa] tak sšdzę ,ale mogę być w błędzie. pozdrówka
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.