Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
o
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

"ludzie umierajš z głodu,sš torturowani przez amerykańskich żołnierzy!" tiaaaaaaaaaa kolejny uległ antyglobalistycznej propagandzie Co do reszty posta to powiem Ci tak. Ja sie zagłady nie boję, nie boje sie Kosmitow, ateistów, new age i tego wszystkiego co podobno ma zgotowac nam zagłade. niech tylko postawia swoje brudne stopy na polskiej ziemi wtedy sie przekonamy kto się powinien kogo bać...

jest tylko jedna propaganda - kapitalistyczna, antyglobaliœci majš rację, nie potrzebujš propagandy, kosmici - wytwór wyobraŸni, grać maczo jest łatwo jeœli się siedzi za ekranem monitora, pozatym to dziwna nazwa posta.

W Polsce mieszkajš "Bogowie" (np. "Grom", Pudzian) i Bogowie też. Wałęsa (Solidarnoœć). Papież był. Polska najmniej ucierpi. Będziemy nauczycielami dla reszty œwiata. Będziemy odbudowywać.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A czego to niby mielibysmy swiat nauczyc? cwanactwa? picia wodki? nierobstwa? korupcji? hipokryzji?...

Zmieniamy się.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ktos tam, tego wszystkiego Polska nauczyla sie od swiata !!!!

Lo0lz....jo zagłada œwiata się szykuje a tylko polacy przeżyjš w usa tez tak pewnie myslš i wszędzie indziej. Co ma się stać to się stanie. Nie uważa by nie steneło w gardle bo do nieczego nie dojdzie:-) [%sig%]

dobrze by było usłyszeć w wiadomoœciach że napewno za rok walnie w Ziemie planetoida ,która NAPEWNO unicestwi ludzkoœć w kilka godzin,,,,-może tylko przez ten jeden rok -ludzie by się szanowali......................a może nie? pozdrówka

Pewnie, że nie tylko by rozkradali co popadnie i większoœć by zginęła przed uderzeniem :D.

jest jednak [nadzieja] że efekt cieplarniany,który galopuje -zrobi swoje. pozdrówka

No i po sprawie. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.