| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| o | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
"ludzie umierajš z głodu,sš torturowani przez amerykańskich żołnierzy!"
tiaaaaaaaaaa kolejny uległ antyglobalistycznej propagandzie
Co do reszty posta to powiem Ci tak. Ja sie zagłady nie boję, nie boje sie Kosmitow, ateistów, new age i tego wszystkiego co podobno ma zgotowac nam zagłade. niech tylko postawia swoje brudne stopy na polskiej ziemi wtedy sie przekonamy kto się powinien kogo bać...
|
|
|
jest tylko jedna propaganda - kapitalistyczna, antyglobalici majš rację, nie potrzebujš propagandy, kosmici - wytwór wyobrani, grać maczo jest łatwo jeli się siedzi za ekranem monitora, pozatym to dziwna nazwa posta.
|
|
|
W Polsce mieszkajš "Bogowie" (np. "Grom", Pudzian) i Bogowie też.
Wałęsa (Solidarnoć).
Papież był.
Polska najmniej ucierpi.
Będziemy nauczycielami dla reszty wiata.
Będziemy odbudowywać.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A czego to niby mielibysmy swiat nauczyc? cwanactwa? picia wodki? nierobstwa? korupcji? hipokryzji?...
|
|
|
Zmieniamy się.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
ktos tam, tego wszystkiego Polska nauczyla sie od swiata !!!!
|
|
|
Lo0lz....jo zagłada wiata się szykuje a tylko polacy przeżyjš w usa tez tak pewnie myslš i wszędzie indziej. Co ma się stać to się stanie. Nie uważa by nie steneło w gardle bo do nieczego nie dojdzie:-)
[%sig%]
|
|
|
dobrze by było usłyszeć w wiadomociach że napewno za rok walnie w Ziemie planetoida ,która NAPEWNO unicestwi ludzkoć w kilka godzin,,,,-może tylko przez ten jeden rok -ludzie by się szanowali......................a może nie?
pozdrówka
|
|
|
Pewnie, że nie tylko by rozkradali co popadnie i większoć by zginęła przed uderzeniem :D.
|
|
|
jest jednak [nadzieja] że efekt cieplarniany,który galopuje -zrobi swoje.
pozdrówka
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |