Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Luizjana -początek czystki w USA?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46

Ciekawe , iż majac możliwoœci technologiczne , po raz kolejny wydano wyrok ( p.harboure/wtc911 etc..) na własna ludnoœć ... istniejš dowody -satelitarne zdjęcia ''dziwnego '' znikania tajfunów w okolicach usa i japonii , zamiast iœć ''swojš drogš'' w kierunku lšdu ..pssst i gasnęły sobie bez powodów fizycznych jak np zimniejsza woda oceanu itp.. w rejonie ostatniego zywiołu żyja tysiace murzynów , bezrobotnych , kryminalnych i starych -tak mógłby wyglšdac raport sytuacyjny przed decyzjš o stworzeniu Katrine jeżeli ktoœ zna temat ''13 dzielnicy'' zapewne domyœli sie o co mi chodzi taki zywioł , jego skutki sš niemalze wymarzonym impulsem np dla szerzšcej terror administracji busha , wspaniałym zrzšdzeniem dla wielu firm odbudowujšcych miasta oraz wspaniały kanał dotšd niedostępnych dla nowych interesów rejonów , niedostępnych prze jakieœ tam układy , które teraz zapewne runš pod naporem miliardowych strat hm...to tak jakby odkryli nowy , prawie gotowy do zamieszkania lšd .... a to jak przebiega akcja ratownicza nie poprawia mojej czarnej wizji na lepsze a jak wy myœlicie bracia rodacy? pozdro

Jeszcze dodam ze Chiny w raz z Japonia zatakuja w przyszlosci usa...

Niech USA napisze o swojej broni do wywolywania tajfunow !!!!

Dlaczego USA ma pisać o swojej broni skoro już nie ma na niš wyłšcznosci . Jak można udowodnić brak natury w tych huraganach . Czy Bush celowo poœwięcił murzynów ? Białasy wyjechały z Huston już we œrodę i czwartek . A może to tylko NATURA . Czy HARP da się okiełznać ? Tyle wštpliwoœci a POLSKA jet tak daleko...............

bush nie ma o tym pojecia a stary mu nie mowi bo by sie zesral

Zbigniew: co do huraganów to natura, a ci co mówiš że to Bush poprostu przesadzajš, Bush jest palantem ale nie umie jeszcze tak nad tym panować, bez przesady... [%sig%]

kiedyœ , za czasów harcerstwa , była ciekawa sprawa wszyscy sie starali żeby rozgryŸć jakšœ tam szyfrówke ... jakieœ 30 osób ... siedziało grupkami nad zadaniem jak na maturze , ze dwie godziny albo dłużej zadanie zakończyło sie niepowodzeniem chociaż nawet przywódca nie doszedł do rozwišzania .... zadanie układało kilku harcerzy z innej druzyny , nikt ich za bardzo nie znał a jednak szyfrówka stała się zadaniem wiodacym bo była niby trudna i tak oto kilku nieznanych ''spryciarzy '' zrobiło w balona wiele mšdrych kolegóf harcerzy , a sama szyfrówka był poprostu nierozwiazywalna - ukryty celowo błšd .... tak to własnie można tworzyć cuda poza zasięgiem ''rzšdzšcych ''
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.