Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
postep technologiczny - walka
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2

postep technologi poczatek- unowoczesnienie i latwosc zabijania wszelki postep technologiczny opiera sie na walce od prechistori zabijania mamutow poprzez II wojne swiatowa kiedy postep poszedl max do przodu samoloty,mechanizacja, energia jadrowa , bron chemiczna poprostu anatomia ludzkiej destrukcyjnosci az wkoncu kiedy zrozumial ze moze zniknac, czlowiek zaczal myslec inaczej co niektury poniewarz wielu ludzi zyje dawnymi sloganami dawnym prawem dzungli gdzie przetrwa najsilniejszy lecz wiele jest sil w szechswiecie i jedna jest silniejsza od drugiej ja wam powiadam nie lekajcie sie iddzie droga sprawiedliwosci i prawdy nie czyncie tego czego sobie byscie nie zyczyli chroncie piekno natury wedlug bibli grzech pierworodny zucony na czlowieka zaczal sie w tej chwili kiedy zaczal zabijac mikroorganizmy poprzez wchlanianie i zabijanie wewnetrzna checia energi unicestwienia i przetrwania pozdrowienia z czlowieczenstwa ludzkiego istnienia ps wiem ze to trudny temat lecz odslania wasze podejscie do zeczywistosci <slownik srodkowo polski >

i co z tego, pogadać sobie można, a życie dalej sie toczy :( , mity i fakty...hhehhee. A co do boga który niby stworzyłten swiat? Cišgła walka o przetrwanie, zabijanie sie, selekcja, normalny quake :|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.