Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
telepatia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

jak wiemy telepaci moga nas kontrolowac ,emocje ,uczucie bulu itd.. jak mozemy sie chronic ,jak znalezc telepate ktory nasz gnebi

"jak wiemy telepaci moga nas kontrolowac ,emocje ,uczucie bulu itd.." Kto ci to powiedział ?

Zobaczw enc co to jest telepatia bo cos myliszpan /pani Leducho

Hmm... no cóż nie mam nic do dodania... poza może tym, żeby Lechudo najpierw poszedł do księdza a potem do telepaty... :) Pozdrowienia:) :D :D :D

Kto nie chce wierzyc nie musi chce tylko umiec sie ochronic koniec the end

hmm... kto nie chce nie musi. A Ty wierzysz? Jeśli tak daliśmy Ci radę. Albo z niej skorzystasz albo i nie :) Pozdrowienia :)

To z tym księdzem to był, za przeproszeniem, ordynarny i głupawy dowcipas. IMHO, telepeta może tylko odczytywać Twoje myśli i ewentualnie emocje (empata), a nie wpływać na nie. Tak czy owak, przed tym też należałoby się chronić...

Laeto... Twoja wypowiedź wydaje mi sie ordynarnym i głupawym żartem... Skąd wiesz że telepaci istnieją? Skąd znasz ich możliwości? Spotkałeś takowego kiedykolwiek w życiu? Ja teraz odczytam Twoj myśli i stwierdzam że masz ochotę mnie zjeść za moją głupotę. Szkoda że sam nie zauważasz swojej... Pozdrowienia:) Trzymajcie się cieplutko :)

tak ten typek moze by sie idal sam do ksiedza poniewaz powiedzmy ze mam problem a telepaci potrafia slowa wtracac ,zanik pamieci ,nasuwac swoje mysli powodowac wiecej nie pisze szukam tylko ochrony kto niewierzy niech sobie poczyta cos o telepatach.the end szukam osłony

Może należy słuchać disco-polo. Potem kołacze się to po głowie.... A kto lubi grzebać w śmietniku? :)

heh... No właśnie: kto lubi grzebac w śmietniku? Ja nie. A bawiąc się w telepatę twierdzę, że myślisz dokładnie to co powiedziałeś wyżej :) Mam nadnaturalne zdolności :D :D :D Uwaga! Odkrywam w sobie coraz to nowe "zjawiska paranormalne" na tym forum :D :D :D Pozdrowienia :) trzymajcie się cieplutko :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.