| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czy duchy istnieja????????????? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
|
A co rozumiecie pod pojęciem duchy??? Dusze człowieka? Wtakim razie muszš istnieć bo tego uczy nasza wiara ale istniejš inne formy intyligętnej energi które nigdy nie miały fizycznej formy a jednak istniejš więc to terz sš duchy?? Za definicje ducha trzeba przyjšć chyba karzdš astralnš forme egzystencji majšcš zdolnoć kontaktowania się z nami i naszym wiatem. Ja tam wierze w duchy bo moja rodzinka swoje przeżyła i widziała....
|
|
|
duchy potrafia wejsc w cialo czlowieka, zmienic w pozytywny sposob patrzenia na swiat
|
|
|
Byłem w stanie mierci klinicznej, nie miałem ciała a istniałem i byłem swiadomy swojego istnienia...
[nie jestem podatny na żadne religie i nigdy sie w to nie bawiłem i nie będe sie w to bawił]
|
|
|
O duchach dowiadywałem się od ludzi "starej daty" Ten mit dominował podczas długich, zimowych wieczorów.Byłem wtedy bardzo młody,było to dla mnie bardzo straszne.Ale z upływem czasu zrozumiałem że była to dla tych ludzi swoista rozrywka.Ich to bawiło a ja czułem lęk.Pomimo tego mile wspominam tamte wieczory.
Z biegiem lat duchy wyparowały z mojej wyobrażni.
|
|
|
Ja wierze, że duchy istniejš (mozliwe, że kilka razy do mnie mówiły i je widziałam-ale nie jestem pewna). Niektórzy nazywajš duchami także ciała astralne...
|
|
|
Ja sam nigdy nie mialem okazji widziec ducha...ale z cala pewnoscia wierze w duchy....chocby z jednego prostego powodu jezeli bym nie wierzyl w duchy to nie wierzylbym w zycie po smierci i wtedy wszystko straciloby troche sens .. wielu ludzi tez jest takiej opini co ja. Wg mnie opowiesci o duchach BARDZO czesto sa calkowicie naciagane badz bardzo mocno zmyslone ale ... sa takie fakty i sa takie zjawiska ktora sa realne i ktore daja do myslenia...no ale coz NIKT Nie ma jednoznacznego dowodu na to ze duchy istnieja aa niektorzy sceptycy gdyby im nawet duch "narobil" na glowe to by i tak stwierdzili ze to byl to tylko ptak wielkosci krowy .. :D a tak wogole to chyba nawet najgorszy sceptyk tak w glebi duszy ma choc ziarnko nadzieji ze zycie po zyciu jednak istnieje i ze po smierci czeka nas dalsza wedrowka.. z reszta jestem chrzescijaninem i moja wiara oparta jest na tym.....
|
|
|
Według mnie sš to zbłankšne dusze , które nie dopuszczaja do siebie mysli iż umarły . >Więc sadze ze moga na prawde istnieć proponuję seans z tabliczka onuja aby sie przekonac pozdro ....
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |