Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
PYTANIE..........................
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50

Latam sobie po chatach i forach z tym pytaniem, wale wprost- CZY BYLIBYŒCIE W STANIE ZABIĆ CZŁOWIEKA??????? Ale nie tak dla frajdy wyobraœcie sobie sytuace podobnom jak w filmie piła. Jesteœ zamnięty razem z jakimœ obcym goœciem w małym pomieszczeniuz kturego nie ma wyjœcia, dostajecie wiadomoœć że twój nowy znajomy ma w sobie gdieœ głęboko w okolicy serca zaszyty klucz od drzwi z tego pomieszczenia ty dostajesz nóż no i co dalej???? Zabijesz tamtego goœcia i wydostaniesz sie albo umrzecie obaj- twój wybur chciałbym go poznać....... ps. ja bym zabił tamtego goœcia...

Doskonale cię rozumie ja nielubie mieć u nikogo długów wdzięcznoœcii nigdy nie licze na czyjšœ pomoc ani samemu takiej dobrowolnie nie oferuje

te dziwaczne wywodziki na temat zabijania sš z lekka spooky!!! nie wiem czy wiecie...ale co ja tam wiem...Ja nie wiem co bym zrobiła gdyby ktoœ mnie wsadził do takiego pokoiku jak w 'Pile' - ale wizja żeby kogoœ zabić, nawet najgorszego wroga(choć tu bym trochę się musiała zastanowić:P) by móc się samemu wyswobodzić jest z lekka przerażajšca...no chyba że życie za życie-ja jestem celem i druga osoba również-wtedy walka byłaby dla mnie jak najbardziej uzasadniona i na pewno bym walczyła. a tak wogóle to ja też mieszkam na blokowisku - w zeszłym roku jakiœ gostek zabił drugiego tylko po to by kumplom pokazać jakie ma ršczki umazane na krwisto i że jest to prawdziwa krew, tak na marginesie to tak po barach biegał z dumnym uœmieszkiem:/ - tu wszystko jest głupie i tak debilne że aż człowieka skręca. A długów u innych ludzi to chyba nikt nie lubi mieć choćby nie wiadomo jak poczciwi byli to poczucie że jest się komuœ dłużnym nie jest przyjemne...no chyba że zawdzięcza się temu komuœ życie-ale niestety rzadko tak jest.

Powiedzmy że zawdzięczasz mi życie bo cie nie zabije :)

fajno:)

jeœli chodzi o film to nie zabił bym.wolałbym sibie zabić.bo i tak bym żył tylko gdzie indziej.albo użył bym noża za wytrych,otwożył bym dzwi i strzeli z calej pety temu co mnie zamknšł

podobne pytanie.co byœcie zrobili gdyby was z kurami zamkneli i nie dawali jeœć?zrobilibyœcierosół?

Tak, lubie rosuł

Zabic czlowieka jest bardzo latwo i kazdy moze to zrobic. Wszystko zalezy tylko, w jakiej sytuacji sie znajdzie !!!

Skoro zostalo nam dane zycie, zostalo nam dane zyc, wiec jakze sprawiedliwym sie jest wobec samego siebie, skoro innemu odbieramy te moznosc? Jakze sprawiedliwym sie jest wobec Boga? [%sig%]

Na ziemi nigdy nie było całkowitej spraeiedliwoœci i nie będzie, tak został stworzony nasz œwiat, doskonałe jest tylko czego doœwiadczymy po œmierci więc niektuży samobujstwo bšć zabujstwo uznajš za droge ucieczki z naszego œwiata....œmierć jest taka prosta... bez znaczenia czy to my jš spowodowaliœmy czy jš właœnie doznajemy.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.